Bielsko-Biała 04.01.2014 EURO Bilaticon IX
Re: Bielsko-Biała 04.01.2014 EURO Bilaticon IX
Oficjalnie - bigosu nie będzie.
Udało się załatwić zniżkę do restauracji Victoria, która dowozi żarcie.
Za 11 zł jest zestaw obiadowy : zupa+2danie. Szczegóły dogram jak znajdą się chętni. Będziemy naciskać na przedpłatę w kwestii obiadów. Na chwilę obecną przewidziany zestaw wyglądałby tak :
-Rosół/Pomidorowa
-Schabowy/Kurczak
-Frytki
-Surówka
Jeśli są chętni, to ogarniemy temat. Można też zamówić inne pyszności, wrzucę menu jutro.
pzdr
Udało się załatwić zniżkę do restauracji Victoria, która dowozi żarcie.
Za 11 zł jest zestaw obiadowy : zupa+2danie. Szczegóły dogram jak znajdą się chętni. Będziemy naciskać na przedpłatę w kwestii obiadów. Na chwilę obecną przewidziany zestaw wyglądałby tak :
-Rosół/Pomidorowa
-Schabowy/Kurczak
-Frytki
-Surówka
Jeśli są chętni, to ogarniemy temat. Można też zamówić inne pyszności, wrzucę menu jutro.
pzdr
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Bigos
Ja jestem chętny na żarcie
Ja jestem chętny na żarcie
Wisła Kraków.
Nie rozumiem tej niechęci do jedzienia
Wisła Kraków.
Wtedy idziesz jak przywódca wasz SS - Król Słońce, przysiąść, posiedzieć, ze strachu zrobic pod siebie, sprawe przemyśleć, piżmo na koniec wypuścić, po czym wrócić do boju i walczć, by zasadzić taka maskę by stoły sie ugiely, a cala sala przyklękła by oddać Ci cześć, Tobie i BIGOSOWI, który to sprawił.
Dziękuje za uwagę. Dobranoc.
Dziękuje za uwagę. Dobranoc.
xYz
O srace coś wiecie, a o dobrym bigosie nic!!
Bigos który zaserwował Big Boss rok temu to była poezja!
Ale skoro chcecie jeść kebab za 9 zł zamiast porządnego jedzenia za 11 zł to już wasza sprawa
Bigos który zaserwował Big Boss rok temu to była poezja!
Ale skoro chcecie jeść kebab za 9 zł zamiast porządnego jedzenia za 11 zł to już wasza sprawa
Wisła Kraków.
Jak już siejesz hejt, to wiedz, że bigos jest Legionowy, bo BigBoss go robiłEltharion pisze:Oj Pixel Pixel my po prostu jako SS żywimy podejrzenia co do bigosu Jasifa (czyli de facto 8 bili)
Trafisz w 3 bitwie na pierwszy stół a tu jebs taka sraka bo się bigosu najadłeś
Rowniez jestem za opcja C - nic. Nie jest to zwiazane z niechecia do jedzenia tylko spowodowane estetyką i graniu przy czystych blatach bez sosow i walajacych sie talerzy czy kartonow/opakowan/talerzykow.Sevi pisze:Nie rozumiem tej niechęci do jedzienia
@Sevi
Jak chcesz sobie pojesc to moge polecic Ci kilka fajnych krakowskich restauracji. Nie musisz na turniej jechac
Mnie granie tak nakrece ze dopiero po trzeciej bitwie uswiadamiam sobie ze nic nie jadlem i mam zjazd energetyczny... wfb to dobry narkotyk.
\/\
Nie ważneJasif pisze:Jak już siejesz hejt, to wiedz, że bigos jest Legionowy, bo BigBoss go robiłEltharion pisze:Oj Pixel Pixel my po prostu jako SS żywimy podejrzenia co do bigosu Jasifa (czyli de facto 8 bili)
Trafisz w 3 bitwie na pierwszy stół a tu jebs taka sraka bo się bigosu najadłeś
"Jedna piłka"
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
jednak nie bedzie zielono, wycofuje sie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
he he no właśnie - BigBoss to jest teraz legionowy a nie laikowy... zresztą większość bielszczan czeka ten wybór prędzej czy później kwestia czasu Albo SS albo Legion. Tak czy inaczej czas uczyć się jeść bigos ! Który - uwaga Butan! - można zjeść nie świniąc dookoła siebie a BigBoss robi go naprawdę zajebisty.... rok temu to był mistrzostwo świata!
widze Piotrze ze z barwami i retoryke przyjales, wiedz ze Osma Bila ma sie calkiem dobrze, czego przykladem jest caly konczacy sie sezon oraz turniej, w ktorego temacie sie wypowiadasz.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Tak ! Król Słońce mnie oświecił i naprowadził właściwą drogę wreszcie jestem nawrócony - A tak poważnie po prostu troluje tak jak Ty w wielu turniejowych wątkach krakowskich ... nie wbijaj tam szpilek (nomen omen) a i ja zostawię Cię w spokoju ...Wesołych Świąt!
Widze ze mnie zabraklo, ale natura pustki nie znosi Laik nie marudź, przecież wszyscy wiemy że 8 w nazwie klubu bierze sie z maksymalnej liczby czlonków...
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Made my day-Qc- pisze:Widze ze mnie zabraklo, ale natura pustki nie znosi Laik nie marudź, przecież wszyscy wiemy że 8 w nazwie klubu bierze sie z maksymalnej liczby czlonków...