Pierwsze figurki

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Necrophag
Plewa

Pierwsze figurki

Post autor: Necrophag »

Witam. Chciałbym pokazać swoje pierwsze samodzielnie pomalowane figurki. Nie specjany ze mnie artysta, po prostu staram sie je pokrywać farbą. Nie miałęm zbytnio pomysłu jak pomalować więc są burkowate :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Andrut
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Andrut »

Jeśli to pierwsze modele- świetna robota =D> . Bardzo czysto i starannie, a z tym na początku jest problem. Cała armia na taki poziom- bardzo duży plus.
Skaven: W/D/L 2/0/1

Necrophag
Plewa

Post autor: Necrophag »

Wcześniej bawiłęm się w modelarstwo kartonowe więc jakaś tam pewna ręka pozostała - ale figurki jak najbardziej pierwsze. Sieć jest wypchana informacjami/tutorialami/poradnikami nic tylko uważnie czytać i malować. Figsy w 90% to suchy pedzel i wash wiec żaden tam hi-pro-ultra-sklill. Chciałęm się zmierzyć z czym nowym i jestem zadowolony z efektu końcowego. Ciesze się, że komuś się podoba.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Omegon
Mudżahedin

Post autor: Omegon »

Jak na pierwsze prace bardzo fajnie, pomalujesz na tym poziomie całą armię i będzie bardzo dobrze :D

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Bardzo ladna robota jak na poczatek.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Na razie jest ok, spróbuj czegoś bardziej wymagającego, bo dobrze Ci idzie...

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Jak na pierwszy raz bardzo dobrze, więc nie ustawaj w pracy! :) Fajnie, że malujesz i dzielisz się efektami. Zmorą modelarstwa figurkowego są ludzie, którzy swoje armie malują na trzy kolory, byleby przeszły na masterach i potem gra się przeciw potworkom...

Awatar użytkownika
Chester22
Chuck Norris

Post autor: Chester22 »

Jak na pierwsze figurki to są świetne ;) Masz zadatki na to żeby w krótkim czasie stać się na prawde dobrym malarzem :D Powodzenia!

ODPOWIEDZ