Diablo III

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Re: Diablo III

Post autor: smiejagreg »

Znając Blizzarda dodatek będzie wart zakupu...

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Majones pisze:akt moze nie ale np loot 2.0 bedzie
Ale to dodatek zapewnia możliwość grania na 70 lvl, więc jak chcesz progresować to trzeba go kupić. :wink:
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

a czy dla porównania można grać w SC2 bez dodatku heart of the swarm? (tzn battlenecie)?

Morok

Post autor: Morok »

BOGINS pisze: a czy dla porównania można grać w SC2 bez dodatku heart of the swarm? (tzn battlenecie)?
Oczywiści, że nie - jedyne to co się zmieniło to obrazek ładowania gry całe menu nowe zrobione w stylu HotS oraz muzyka w rasach
ale ten patch wyszedł z tydzień przed premierą i wszystkie opcje dodatku były wygaszone aż do momentu aktualizacji klucza na koncie

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Lol. Można grać w sc2 nie mając HOTS. Tylko, że problem jest taki, że mało ludzi gra w WoL. 90% się przerzuciło na HOTS, więc możesz mieć problem ze znalezieniem kogoś do gry. W diablo będzie pewnie podobnie...
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

gram w sc bez dodatku i nie mam problemow ze znalezieniem przeciwnikow.
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Waldi
Masakrator

Post autor: Waldi »

No i przeszedłem. Ostatni boss mocno rozczarowujący. Nawet potionki chyba nie użyłem ;)
Co ciekawe najwięcej dmg udało mi się wyciągnąć mieczem + tarczą (+50 kilka do siły).

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Waldi pisze:No i przeszedłem. Ostatni boss mocno rozczarowujący. Nawet potionki chyba nie użyłem ;)
Co ciekawe najwięcej dmg udało mi się wyciągnąć mieczem + tarczą (+50 kilka do siły).
Tzn. że chyba jeszcze nie trafiłeś na porządną kosę :wink:. A poważnie - pierwszy poziom to tylko wprawka przed kolejnymi. Generalnie na inferno dopiero jest ciekawie. Jak Ci jest zbyt łatwo, to zmień sobie siłę potworów - wypada więcej złota, idzie więcej doświadczenia, jest trudniej, ale większa frajda z gry...

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

+1 na normalu jest banalnie.

Imho na hellu mozna dopiero troszke zobaczyc, a prawdziwa zabawa zaczyna sie na inferno.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Nie wiem, pewnikiem nie umiem grać barbem. Latam na inferno - poziom postaci gdzieś tak pod 80. Siła potworów - 4. Niby wszystko ok, ale jak nie naparzam wirując, to błyskawicznie mnie koszą. Słabość - wszelkie unieruchamiacze + trucizna/ogień. Bez wirówki schodzę często. Jakiś ten barb słaby w porównaniu z moim DH - tam dużo więcej biore na klatę i tak życie nie schodzi jak w Barbie #-o .

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Napisz jaki masz EQ i jaki konkretnie build, ew. wklej linka do profilu. Może coś doradzę, bo gram raczej bez problemowo na MP 8-9.
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Jestem noobkiem w tym temacie, więc nie mam pojęcia, jak to zrobić :wink: :oops: . Olać, specjalnie mi nie zależy, jakoś niezbyt lubię tę postać w grze. Choć w poprzednich edycjach było odwrotnie... Pewnie i tak wrócę do DH :P , tam latam singlowo póki co na sile potworów 7, bo mi się przyjemnie kosi, na 10 jeszcze nie próbowałem, ale myślę, że ciężko może być. W sumie gram po to, żeby mieć frajdę, a nie super staty i jakieś rekordy, więc się specjalnie nie silę tylko ciacham, jak mi przyjdzie chętka :wink: :D ...

Morok

JarekK pisze:Lol. Można grać w sc2 nie mając HOTS. Tylko, że problem jest taki, że mało ludzi gra w WoL. 90% się przerzuciło na HOTS, więc możesz mieć problem ze znalezieniem kogoś do gry. W diablo będzie pewnie podobnie...
Mówimy czy da się zagrać w Host nie kupując gry! Bo w każdą grę można grać bez dodatku, ale kto zagra np w d2 bez LoD albo War3 bez FT.
W SC2 jest coś takiego jak clon czyli jak Twój kumpel ma HOSTa to Ty mając podstawkę zagrasz z nim w Hosta ale Tylko kiedy on gra razem z Tobą w jednej bitwie

Morok

włączyłem sobie D3 i co jakiś czas są masakryczne lagi też tak macie przedtem jak grałem nie było czego takiego!

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Kuźwa, mam to samo, wpienia to strasznie...

Morok

jest sposób i fakt faktem jest lepiej :) to zmniejszenie klatek do minimum ale traci to na efekcie gry lecz lag jest na pomarańczowym a nie na czerwonym

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Też je mam-.-
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Morok

to jest popier.... żeby tak grać ten blizz jest normalny taka gra to jest normalna porażka czekam na dodatek i nowe serwery szkoda mi nerwów

Morok

Myślałem że udało mi się znaleźć sposób by nie grać na lagach to zagrałem na Harcore tryb bo to inne serwery ale jak mi przylagowało u króla szkieletów na 1min to nie stety Tylko duch mi został :D

ps. Jak wy gracie na takich lagach? nie wpienia to was ja lubię grać tak by nie stracić życia a to się nie da ! Chyba trzena do starcrafta 2 wracać ...

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Pograłem ostatnio na publicznym we 3 przypadkowych ludków i problemów z lagiem nie miałem.
Ja mnich, koleś zabójca i czarodziejka.
Co do samej gry. W piątek zasiadłem i jak policzyłem ze statystyk zabicie Diablo Mnichem i wykonanie questów zajęło mi 17 godzin z groszami. Teraz już koszmar na pustyni :).
Jakie skille (32level jakoś wtedy miałem): piąstki teleportujące, dzwon, leczenie, mantra leczenia i wodny wojownik + szelma. Bodajze na wszystkich bosach po raz umarłem, nie pamiętam czy na Diablo...nie chyba nie. Ciekawe czy to w statystykach gdzieś jest liczone.
Żeby było śmieszniej na I akcie, gdzie czasem przy kazarach takie rogate byki chodzą i szarżują z odrzutem...2 razy poległem :). Raz mnie championi dorwali (ci niebiescy) a drugi raz królik+sługusi.

Teraz gram zabójcą - jakoś 14 level. Właśnie jak wczoraj grałem z 3 ludkami zauważyłem, że zabójca ciągle strzelał z jakiejś mocy... włączyłem, patrzę też mam, tylko jakoś tak rzadko używałem... a "nienawiści" mało zużywa....
Po tych hmm 4 godzinach gry uważam, że gra zabójcą jest bardzo prosta. Imo szukasz kusz z dużym dmg i bonusów do odzyskiwania nienawiści/życia + itemików dajacych witalność. Ja gram z templariuszem by zajmował wrogów, więc moje życie jest bezstresowe. Chyba raz sie tylko wpakowałem w dużą liczbę kazarów z bykami i było gorąco, ale odskok i butelka+"karabin maszynowy" załatwił sprawę... Pewnie dzisiaj przejdę akt.
Imo ten "karabin maszynowy" jest gięty. Zabicie króla to jakieś 5-8sek. trzymania lewego przycisku :). Zobaczymy jak długo bucher wytrzyma.

ODPOWIEDZ