DoW Long Drong [ PMOTM ]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Noah2
Wałkarz

Re: DoW Long Drong [ PMOTM ]

Post autor: Noah2 »

Rzadko komentuję figsy na tym forum, ale tym razem zrobię wyjątek. Świetny model, świetne malowanie i super podstawka. Bardzo dobrze dobrałeś kolory. Uwielbiam taką oldskulową pstrokaciznę. Ten żółty na bandamie i spodnie w paski wyglądają ekstra. Przydałyby się tylko jakieś większe zdjęcia przedstawiające figurkę z boku.

Awatar użytkownika
Thorkild
Mudżahedin

Post autor: Thorkild »

to teraz ja wjadę na ambicje - luf nie nawierciłeś :twisted:
będzie więcej ? mam nadzieje, że tak, bo wyszedł super, kto by pomyślał że te figsy są takie fajne

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

A gdzie zielone paski na żółtej nogawce :?: :wink: Daj jakieś ciekawsze fotki, niewiele na nich jednak widać. Najlepiej to widać pochwę od miecza, ale to już koledzy powiedzieli powyżej :mrgreen: :wink: ...

Świński
Wodzirej

Post autor: Świński »

Ehhh pomyśle nad większą ilością fotek jak będzie też większa ilość przemiłych Panów. Rozkładanie namiotu bezcieniowego u mnie to z 15 min a ja jestem bardzo leniwy :)

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Ogólnie spoko, ale... nawierć lufy :P
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

ODPOWIEDZ