![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Czemu niepingu pisze:Gremlin może chętny na chalenge?
Nie bardzo mogę być na turnieju. Termin został ustalony bez mojego udziału niestety. Trzymam kciuki za VC White LionaWhite Lion pisze:dlaczego Vampirella zniknęła z listy graczy ?
przecież ostatnio pokazała że nawet Dw potrafi przycisnąć
Za co trzymasz Liona?! Cóż za lubieżnośćVampirella pisze:Witam wszystkich zawodników:)
żeby nie było, że nie istnieję, odzywam się z mrocznych zaświatów
Nie bardzo mogę być na turnieju. Termin został ustalony bez mojego udziału niestety. Trzymam kciuki za VC White LionaWhite Lion pisze:dlaczego Vampirella zniknęła z listy graczy ?
przecież ostatnio pokazała że nawet Dw potrafi przycisnąć(przepraszam za niesubrdynację
) ps. jedynie pierwsza bitwa przyprawi mnie o rozterki bo sercem będę przy mrocznych ;P
Pozdrawiam ;P
Typowo krasiowe myślenie z jaskiniMatamata pisze:Za co trzymasz Liona?! Cóż za lubieżnośćco do nieistnienia, nie sądzę - znamy Twoją eteryczną naturę
Taaaak, z pewnością z jaskini; dobrze, że nie z lochów jak twierdziłaś wcześniej. Widać, że po ostatnim generałowaniu krasnalami wstydzisz się wystawiać trupiarnie. W sumie racja, popieram, popieramVampirella pisze:Typowo krasiowe myślenie z jaskiniMatamata pisze:Za co trzymasz Liona?! Cóż za lubieżnośćco do nieistnienia, nie sądzę - znamy Twoją eteryczną naturę
pokurczowo pokrętne, bazujące na dziwnych sugestiach
Z lochów to może wychodzić jedynie skowyt i jęki... I kto tu ma lubieżne skojarzenia ?Matamata pisze:Taaaak, z pewnością z jaskini; dobrze, że nie z lochów jak twierdziłaś wcześniej. Widać, że po ostatnim generałowaniu krasnalami wstydzisz się wystawiać trupiarnie. W sumie racja, popieram, popieram