Tarnów, 08.02.2014, 2400 ETC, Pierwsze Przesłuchanie!
Re: Tarnów, 08.02.2014, 2400 ETC, Pierwsze Przesłuchanie!
Bo się już gubię Mam już Kosę, Diba, Gremlina, Xiera i Ciebie. Tylu się was zapowiedziało wstępnie I do tego jeszcze 2 miejsca?
Let the River of Blood flow...
Powiedzmy że jedno z tych dwóch miejsc zajął Xier, więc jeszcze jedno mamy w rezerwacji
Wisła Kraków.
- White Lion
- Kretozord
dlaczego Vampirella zniknęła z listy graczy ?
przecież ostatnio pokazała że nawet Dw potrafi przycisnąć
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- White Lion
- Kretozord
przez kolano ją..
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Czemu nie !pingu pisze:Gremlin może chętny na chalenge?
Me elfy nie boja się małych pokurczy, choć masz świadomość, że jest to paring bardzo mocno remisowy?
xYz
Najprawdopodobniej musiałaby się odbyć przebudowa sali, ale wszystko okaże się po 11 stycznia (trza ją pomierzyć dokładnie i zobaczymy ile upchamy )
Brygu, wchodzisz na rezerwową.
Panowie, prosiłbym aby do 1 lutego każdy się określił, czy będzie na pewno, czy nie, chciałbym uniknąć sytuacji, gdy ktoś nie będzie mógł zagrać bo nie będzie miejsca. Lub nie przyjedzie, bo uzna, że nie będzie miejsca
Brygu, wchodzisz na rezerwową.
Panowie, prosiłbym aby do 1 lutego każdy się określił, czy będzie na pewno, czy nie, chciałbym uniknąć sytuacji, gdy ktoś nie będzie mógł zagrać bo nie będzie miejsca. Lub nie przyjedzie, bo uzna, że nie będzie miejsca
Let the River of Blood flow...
- Vampirella
- Plewa
Witam wszystkich zawodników:)
żeby nie było, że nie istnieję, odzywam się z mrocznych zaświatów
Pozdrawiam ;P
Nie bardzo mogę być na turnieju. Termin został ustalony bez mojego udziału niestety. Trzymam kciuki za VC White Liona (przepraszam za niesubrdynację ) ps. jedynie pierwsza bitwa przyprawi mnie o rozterki bo sercem będę przy mrocznych ;PWhite Lion pisze:dlaczego Vampirella zniknęła z listy graczy ?
Pozdrawiam ;P
- Weatherwax
- "Nie jestem powergamerem"
Za co trzymasz Liona?! Cóż za lubieżność co do nieistnienia, nie sądzę - znamy Twoją eteryczną naturęVampirella pisze:Witam wszystkich zawodników:)
Nie bardzo mogę być na turnieju. Termin został ustalony bez mojego udziału niestety. Trzymam kciuki za VC White Liona (przepraszam za niesubrdynację ) ps. jedynie pierwsza bitwa przyprawi mnie o rozterki bo sercem będę przy mrocznych ;PWhite Lion pisze:dlaczego Vampirella zniknęła z listy graczy ?
Pozdrawiam ;P
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.
- Vampirella
- Plewa
Typowo krasiowe myślenie z jaskini pokurczowo pokrętne, bazujące na dziwnych sugestiachMatamata pisze:Za co trzymasz Liona?! Cóż za lubieżność co do nieistnienia, nie sądzę - znamy Twoją eteryczną naturę
- Weatherwax
- "Nie jestem powergamerem"
Taaaak, z pewnością z jaskini; dobrze, że nie z lochów jak twierdziłaś wcześniej. Widać, że po ostatnim generałowaniu krasnalami wstydzisz się wystawiać trupiarnie. W sumie racja, popieram, popieramVampirella pisze:Typowo krasiowe myślenie z jaskini pokurczowo pokrętne, bazujące na dziwnych sugestiachMatamata pisze:Za co trzymasz Liona?! Cóż za lubieżność co do nieistnienia, nie sądzę - znamy Twoją eteryczną naturę
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.
- Vampirella
- Plewa
Z lochów to może wychodzić jedynie skowyt i jęki... I kto tu ma lubieżne skojarzenia ?Matamata pisze:Taaaak, z pewnością z jaskini; dobrze, że nie z lochów jak twierdziłaś wcześniej. Widać, że po ostatnim generałowaniu krasnalami wstydzisz się wystawiać trupiarnie. W sumie racja, popieram, popieram
ostatni post, bo nie powinnam spamować skoro nawet nie jestem zapisana co do moich zastępów - myją się (we krwi) by pięknie byli przygotowani może do następnego turnieju