Szybka prośba, potrzebuje abyście wypełnili ankietę której wynik muszę załączyć do mojej jakże już spóźnionej pracy dyplomowej

Link:
http://www.interankiety.pl/interankieta ... 636df7.xml
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Zaklinacz Kostek pisze:Done. Ale "żadziej" to kłuje w oczy.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Moja praca jest de facto o zwiększaniu konwersji w sklepach internetowych. Jest tam trochę ecommerce opisane, dużo o sposobach zwiększania konwersji. Potem mamy jako jeden ze sposobów ankietę a na koniec google analytics. Generalnie jak patrzę na odpowiedzi w ankiecie to bardzo pokrywają się z tym co opisywałem w pracy a więc wnioski wyjdą mi dokładnie takie jak chciałem i się analizować będzie przyjemnieWieszkto pisze:Wypełnione ale wygląda raczej na jakieś badanie rynkuużytkowników forum iż do pracy za dużo pytań jak dla mnie powinno być z 5 czy 7 .
W sumie racja im więcej tym lepiej później przeprowadzić analizę.Skaven pisze: Moja praca jest de facto o zwiększaniu konwersji w sklepach internetowych. Jest tam trochę ecommerce opisane, dużo o sposobach zwiększania konwersji. Potem mamy jako jeden ze sposobów ankietę a na koniec google analytics. Generalnie jak patrzę na odpowiedzi w ankiecie to bardzo pokrywają się z tym co opisywałem w pracy a więc wnioski wyjdą mi dokładnie takie jak chciałem i się analizować będzie przyjemnie
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Ja pisałem pracę o czynnikach lokalizacji handlu. Całe swoje "badanie" oparłem na tym, że przejechałem się kiedyś drogą w pobliżu omawianej hurtowni. Żeby mieć podkładkę, dałem tylko mapkę z google'a. W zasadzie to przyłożyłem się tylko do części teoretycznej, a badawczą olałem. No, ale "dobry" jest.Skaven pisze:Super, ankieta szybciej niż myślałem zbliża się do oczekiwanego progu, jeszcze trochę osób i się sama zamknie a ja będę mógł kontynuować pisanie pracy.
Jeszcze raz dzięki wszystkim.