Bo masz farta, że ja zrezygnowałem z ich zakupu ...dzikki pisze:Łukasz i tak czeka Cię mozolne kompletowanie, albo duża kasa. A często i jedno i drugie. Ja mam większość z nich podwójnie, ale była to ciężka robota.
Polecam ebay i skupowanie po kolei z licytacji co korzystniejszych. Niestety jest to zabawa, która zajmuje trochę czasu. Ewentualnie możesz kupować blistery po 40 funtów ;] i sobie skompletować - dzisiaj jeszcze były. A jest warto - ja dziś złapałem dwóch z MM10 z halabardami, paczkę Long Drong's z command group, imperiali itp i dużo nie wydałem.
Gildia Kupiecka
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Gildia Kupiecka
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Można pomyśleć nad takim rozwiązaniem .
Łukasz - ja swoich clansmenów kompletowałem ponad rok, czasami udawało się kupić naprawdę tanio, czasami trzeba było się wysilić, ale nigdy nie przepłacałem, bo zwyczajnie nie mam za dużo kasy, a trza było nabyć jeszcze wiele innych figsów. Oczywista - można iść jak burza przez portale aukcyjne i kupować wszystko , tam tylko na takich czekają . Wtedy jednak taki 20-osobowy klocek może Cię wynieść grubo nawet i 1000 zł tak około (niemalowany ), a to bez sensu troszkę. Wszak są jeszcze lepsze klocki ... a tak na marginesie - wszystkie inne klocki już masz? W takim razie szacun wielki , bo mnie się jeszcze nie udało porządnych klocków zmontować w całości, może poza obiema wypuskami longów i jeszcze kilkoma...
Łukasz - ja swoich clansmenów kompletowałem ponad rok, czasami udawało się kupić naprawdę tanio, czasami trzeba było się wysilić, ale nigdy nie przepłacałem, bo zwyczajnie nie mam za dużo kasy, a trza było nabyć jeszcze wiele innych figsów. Oczywista - można iść jak burza przez portale aukcyjne i kupować wszystko , tam tylko na takich czekają . Wtedy jednak taki 20-osobowy klocek może Cię wynieść grubo nawet i 1000 zł tak około (niemalowany ), a to bez sensu troszkę. Wszak są jeszcze lepsze klocki ... a tak na marginesie - wszystkie inne klocki już masz? W takim razie szacun wielki , bo mnie się jeszcze nie udało porządnych klocków zmontować w całości, może poza obiema wypuskami longów i jeszcze kilkoma...
Na ebayu da się bardzo tanio wyłapać stare figsy ale to raczej nie w weekend Kiedyś miałem jeszcze dostęp do czegoś tak pięknego jak komis gier i figurek z Anglii ale niestety źródełko wyparowało. Najlepsza opcja to kupowanie w ilościach 10+ często wymieszanych różnych modeli i ewentualne pozbycie się zbędnego nadmiaru. Mnie udało się raz dorwać rangersów bugmana tych z regimentu of renown za 3zł/szt
Trzeba być cierpliwym i mieć sporo czasu wolnego bądź wykupionego snajpera aukcji
Trzeba być cierpliwym i mieć sporo czasu wolnego bądź wykupionego snajpera aukcji
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kiedyś to ja kupowałem tak tanio Niestety, to już se ne vrati, ceny poszły znacząco w górę i naprawdę ciężko jest upolować cokolwiek nawet po 10 zł/szt.
Pilnie kupię woźnicę od Bugmanowej bryczki:
Może być pomalowany, ważne żeby był kompletny. Rozważę również rozsądne oferty sprzedaży całego Bugman's Cart, ale woźnica póki co ma priorytet.
Może być pomalowany, ważne żeby był kompletny. Rozważę również rozsądne oferty sprzedaży całego Bugman's Cart, ale woźnica póki co ma priorytet.
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
-
- "Nie jestem powergamerem"
Ja także zakupię I te stare i te nowsze
Podnosząc topór, przeklął przeciwnika i ruszył do ataku .....
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Pomścić Krzywdę Klanu z Karak Vlag .....
KU CHWALE KRASNOLUDZKIEJ POTĘDZE .......
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Pomścić Krzywdę Klanu z Karak Vlag .....
KU CHWALE KRASNOLUDZKIEJ POTĘDZE .......
Sprzedam lub zamienię na jakieś starocie poniższych 3 jegomościów.
PRZYGARNĘ (kupię/zamienię)
PRZYGARNĘ (kupię/zamienię)
Movements Trays dla Twojej armii ---> http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=24758
Kupie kowadło na kółkach z 5ed, kompletne
Tak ale nie kompletne
żyrki kupię.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293