wszyscy wiedząPiotrB pisze:lol - to naprawdę był chwyt poniżej pasa Laikna szczęście mało kto wie o co chodzi...
...tak ,tak wiem - ty chętnie opowiesz

wszyscy wiedząPiotrB pisze:lol - to naprawdę był chwyt poniżej pasa Laikna szczęście mało kto wie o co chodzi...
...tak ,tak wiem - ty chętnie opowiesz
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Dla mnie jasne, bo nie możemy IMO stosować zasad wybiórczo.Leoh pisze:Czyli jak rozumiem wszystko jasne i bez problemów.Cauliflower pisze: Mamy rozbieżności w różnych zasadach. Na turniejach w Polsce gra się na zasadach polskich uściśleń.
Nie wiem co DMP ma do tego? Nie wiem też czy była osoba, która miała chalice na DMP, a obstawiam w ciemno że nikt go nie miał![]()
Możesz więc użyć chalica kiedy chcesz, a np skullcannon nie uderza do boku. Na ETC byłoby zupełnie na odwrót
Bez ETC FAQ'a.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Sprobujemy ustalic kto powinien ten temat ogarnac a pozniej przedstawic ewentualna decyzje.Podsumowanie:
Euro COMP bierze pod uwage ETC FAQ i poluzowal w COMPie Chalice z uwagi na jego sciecie w ETC FAQu.
My nie uzywamy ETC FAQ i Chalice na tym zyskuje.
Problem jest nowy bo Draft jest nowy.
Nie wiem czy to bezpieczne rozwiazanieDydu pisze:Smiechu zaproponuj zonie w ramach wizyty w Zakopcu uzwiedzanie Krakowa, ty pograsz w pacyny Dibo oprowadzi zone
to nie jest jedyna roznica w faqach etc i naszym:Leoh pisze:Czyli jest wniosek Andrzeja, Dimitra i Laika aby zrobic cos z Chalicem.Sprobujemy ustalic kto powinien ten temat ogarnac a pozniej przedstawic ewentualna decyzje.Podsumowanie:
Euro COMP bierze pod uwage ETC FAQ i poluzowal w COMPie Chalice z uwagi na jego sciecie w ETC FAQu.
My nie uzywamy ETC FAQ i Chalice na tym zyskuje.
Problem jest nowy bo Draft jest nowy.
Mile widziane komentarze w tych kwestiach.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Jakby to tylko o to chodzilo to zaden problem (mam rodzine pod Krakowem gdzie moglbym ja zostawic).Dydu pisze:Smiechu zaproponuj zonie w ramach wizyty w Zakopcu uzwiedzanie Krakowa, ty pograsz w pacyny Dibo oprowadzi zone