Bez obrazy, czemu ostatnio WE tak srogo dostają po dupie?
Moderator: Gremlin
Bez obrazy, ale prawdziwi mężczyźni grają bez szarż taktycznych.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Bez obrazy, panowie, ale kto nie idzie z duchem, z postępem, z osiągnięciami, ten tonie...
Najwazniejsze jest, by reguły były jasne. Wtedy każdy wie, czego sie może spodziewać. Dopóki ta zasada jest przestrzegana, reszta to tylko kwestia spamiętania reguł i umiejetnego ich stosowania.
Skoro mam ginąc od szarż taktycznych, to dlaczego sam miałbym nimi nie wojować?
Najwazniejsze jest, by reguły były jasne. Wtedy każdy wie, czego sie może spodziewać. Dopóki ta zasada jest przestrzegana, reszta to tylko kwestia spamiętania reguł i umiejetnego ich stosowania.
Skoro mam ginąc od szarż taktycznych, to dlaczego sam miałbym nimi nie wojować?
- Bladeweaver
- Mudżahedin
No to nie ma co mozemy to wykorzystywać przeciwko innym Wood Elf'om lub przeciwko Lizardmen'om
Ta zasada jest skierowana wyłacznie w WE ...
A i bez obrazy
Ta zasada jest skierowana wyłacznie w WE ...
A i bez obrazy
bez obrazy panowie. jak sie nie przystosujemy to zginiemy. wszystko w temacie. pamietajcie o tym ze strach ma wielkie oczy i ze jak dostaniesz sie miedzy wrony...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Jesteście dziwni.
Czujcie sie urażeni.
I proszę mi tu nic nie dopisywać.
A jak zaczniecie Driadami w Driady szarżować taktycznie, to ja sie z WE wypisuję.
Czujcie sie urażeni.
I proszę mi tu nic nie dopisywać.
A jak zaczniecie Driadami w Driady szarżować taktycznie, to ja sie z WE wypisuję.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Jedy Knight pisze:
[Bez obrazy ! ] - mod.
Tak się nie da, ponieważ w booku jest dokładnie opisane jak wygląda szarża skirmiszu na skarmisz i to jest nie przejdzie.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
[Bez obrazy ! ] - mod.Leśnik pisze:Jedy Knight pisze:
[Bez obrazy ! ] - mod.
Tak się nie da, ponieważ w booku jest dokładnie opisane jak wygląda szarża skirmiszu na skarmisz i to jest nie przejdzie.
A założysz sę?
Gdzie jesteś?
Daleko od Gołkowa?
Cola i pięć pączków?
Lubię ciasteczka.
Jacku, bez obrazy, ale mamy w tym temacie pewne zasady i prosze, bys sie do nich stosowal. Kultura tego wymaga.
A co do szarz skirmiszerow na skirmiszerow, to tez mi sie wydaje, ze nie ma tu pola na kombinacje, ale jesli nie mam racji, to prosze o udowodnienie mi tego na wlasciwym forum. Na przyklad na forum zasad.
A co do szarz skirmiszerow na skirmiszerow, to tez mi sie wydaje, ze nie ma tu pola na kombinacje, ale jesli nie mam racji, to prosze o udowodnienie mi tego na wlasciwym forum. Na przyklad na forum zasad.
bless pisze:Jacku, bez obrazy, ale mamy w tym temacie pewne zasady i prosze, bys sie do nich stosowal. Kultura tego wymaga.
Cola i 5 pączków... chyba zajrze do tej książeczki z zasadami
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Bez obrazy, nie zakładam się
P.S. Było bez obrazy ale wykasowałem pierszą część posta
P.S. Było bez obrazy ale wykasowałem pierszą część posta
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
Bez obrazy, Mieszkam w poznaniu i okolicach Ostrowa Wlkp., więc może być ciężko się założyć. Jednak poza wątpliwościami, jakie powoduje zwrot „kierunek szarży” nie ma tam żadnego pola do kombinowania i reszta jest już jasna.Jedy Knight pisze:[Bez obrazy ! ] - mod.Leśnik pisze:Jedy Knight pisze:
[Bez obrazy ! ] - mod.
A założysz sę?
Gdzie jesteś?
Daleko od Gołkowa?
Cola i pięć pączków?
Lubię ciasteczka.
heh pewnie i tak tego nie zrobisz...bless pisze:Nastepne posty w tym temacie, ktore nie beda zawieraly "bez obrazy" beda od razu kasowane. Nie mowcie potem, ze nie uprzedzalem.
tylko skoro latacze moga robic szarze taktycz\ne to czemu zwykli skirmisherzy mieli by nie moc (moze ktos poda cytacik? ale z oryg. wersji najlepiej)
bez obrazy
- Wujek Kiczu
- "Nie jestem powergamerem"
bez obrazy... ale prosze nie rozsmieszaj mnie tekstami ze cos jest przegieteShax pisze:
Co nie zmienia faktu ze WE są przegiete
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Kochana Moderaturko!
Czy byłabyś tak miła i zamknęła ten spamerski temat z "bez obrazy"?
Ciągle wyświetla sie, że w WE jest jakiś nowy post, więc zaglądam, a tu zmowu tylko SPAM.
Nadgorliwy Jacek
Czy byłabyś tak miła i zamknęła ten spamerski temat z "bez obrazy"?
Ciągle wyświetla sie, że w WE jest jakiś nowy post, więc zaglądam, a tu zmowu tylko SPAM.
Nadgorliwy Jacek