koles ktory nie potrafi przegrywac
Mógłbyś mi wytłumaczyć, dlaczego piszesz, że jesteśmy siebie warci? Piszesz, że nie wiesz, dlaczego mój kumpel miał do ciebie jakieś pretensje, uważasz się za nie winnego. Z kolei postawa etyczna mojego kolegi jest jednoznacznie zła. I teraz, jeśli ty jesteś czysty a mój kumpel nie to, dlaczego stawiasz się na równi z nim? Czegoś tu nie rozumiem?Laska pisze:Asassello masz racje jestesmy siebie warci
... i wszystko dobrze sie skonczylo
Kur** prześlę wam kwiaty, po prostu jak przeczytalem jeszcze raz caly temat to nie wytrzymalem. Z tego jest taka pędzawka, a najlepsza jest postawa obronna Ziemka Chłopaki przyjezdzajcie na turnieje, zebysmy mieli z kogo sie posmiac xDxD
rewanż? To teraz ty dasz mu w morde?Laska pisze:sprawa zmknieta z rybolem wszysko juz wyjasnilismy i ustwailismy sie na rewanż i na piwko pokoju
Poco od razu takie negatywne podejscie?
Moze rewanz w zolnierzyki bedzie, 100% gry fair play?
(;
Moze rewanz w zolnierzyki bedzie, 100% gry fair play?
(;
jak glupio? stary
setki ludzi zyly ta opowiescia od paru dni. Pol piatkowego mordheima nam sie oparlo o walke Laski. a ty mowisz o takim wydarzeniu kulturalnym per 'glupie'?!
setki ludzi zyly ta opowiescia od paru dni. Pol piatkowego mordheima nam sie oparlo o walke Laski. a ty mowisz o takim wydarzeniu kulturalnym per 'glupie'?!
I moja sprawa sie wyjasnila...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- Shakin' Dudi
- Masakrator
no Inferno to co może chcesz zagrać w roli głównej amanta walczącego o moje serduszko?Rybol pisze:TiaaaInferno pisze:no no no niedługo romans jakiś się nam rozwinie
Ale w sumie głupio wyszło, że sprawy osobiste dwóch panów zostały wyciągnięte na forum a cały problem został spłycony do nie istotnej bitwy. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło…
a on mu dał w pysk bo mu tak masoni kazali i to wielki plan niszczenia świata
Ja dzieki miesiaca spedzonym na silowni i spozywaniu duzych ilosci mleka w mlodosci mam dobre predyspozycje do bycia drzewem, jakby co