Jestem nowy na forum i chciałem się przywitać oraz znaleźć swoje miejsce

Moderator: Hoax
No ba(btw spoko avatar...)
Niewolnicy, to co tu dużo gadać, podstawa tej armii ( i ichniego łańcucha żywieniowego też, taki losna niewolników czy clanraty, no i na morowy wiatr.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Nie musi być imienny,podałem modele które mi najbardziej się podobają xdDeus pisze:A koniecznie, musi to być bohater imienny z tych wymienionych czy może być jakiś inny? Bo jeśli z obecnych to fajnym wyjsciem byłby Queek Headtaker z gwardią przyboczną ulepszonych stormów
Mi tez Ikit najbardziej się podoba ;p a mówiąc "obstawa" chodzi mi o to że zaczynam grać,zastanawiam się między WoChem, DE a Skavenami i po prostu szukam zestawu startowego i to że Hero będzie latał wolno to jeszcze lepiej nawet xdKas pisze:Vermin Lord chyba nie jest imienny, ale nie da się go władować do innych jednostek, więc "obstawy" raczej mieć nie będzie. Queek z wyżej wymienionych jest chyba najbardziej wspierający Stormów, chociaż ja osobiście najbardziej lubię Ikit'a