![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderator: Zaklinacz Kostek
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Wowze z samych odmrożeń 180 zabierał
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Grałem w 2 dużo ras no i bohater co zostawał na każdą kolejną grę i mógł nosić przedmiotyNaviedzony pisze:Warlords Battlecry to legenda.
do ściągnięcia jest złota edycja - może tam coś znajdzieszInfernal Puppet pisze:Swoją drogą, nie wiecie gdzie są do ściągania jakieś fanowskie mapy do tej gry ? Najlepiej duże i trudne. A jeszcze fajnie by było jakby były jakieś fanowskie kampanie( bo wiem, że edytor pozwala je robić ).
Znalazłem już parę na necie. Jedną ( głowa bestii ) już nawet ukończyłem. Była by całkiem fajna, gdyby nie to, że ciekawy koncept fabularny ( rozwiniecie zakończenia z orginalnej kampaniii leśniaków ) jest totalnie rujnowany przez kiepskie wykonanie, słabe dialogi i przekombinowanie mocne potworki ( stwory, i to te silniejsze, na poziomie mniejszym niż 15-20 prawie nie występują. Dość powiedzieć, że miałem ciężkie przeprawy bohaterką 20 poziomu z mocnymi artefaktami, a do rozpoczęcia autor rekomendował poziom 10może tam coś znajdziesz