Disciples 2
Moderator: Zaklinacz Kostek
- Infernal Puppet
- Masakrator
Re: Disciples 2
Taak, tylko cykl zapisz-wczytaj, aż komp ci łaskawie wylosuje udaną akcję jest trochę irytujacy i czasożerny . Ja tam zawsze wolałem bezpośrednie rozwiązania. Teraz właśnie kończę ponownie kampanię klanów i taktyka zbufuj-wpadaj-i-rozwalaj sprawdza się znakomicie .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Faktycznie, 2 osobowa druzyna jest hardkorowa w prowadzeniu, ale exp zbiera syto .
Wow . Mój rekord w podobnej kategorii to 144 od trucizny żądlakiem ( ale w 6 osobowej drużynie ). Stolice padały że aż miło .ze z samych odmrożeń 180 zabierał
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Wiesz, w kampanii nigdy nie było problemu po prostu odłączyć na moment drużynę i hasać samym herosem, szczególnie jak był już wykoksany.
Btw - są jeszcze jakieś inne gry podobne do disciplesów ? Bo na myśl przychodzi mi tylko ( też zresztą świetny ) "battale for wesnoth" .
Btw - są jeszcze jakieś inne gry podobne do disciplesów ? Bo na myśl przychodzi mi tylko ( też zresztą świetny ) "battale for wesnoth" .
Grałem w 2 dużo ras no i bohater co zostawał na każdą kolejną grę i mógł nosić przedmioty gra KOZAKNaviedzony pisze:Warlords Battlecry to legenda.
Ps z takich gierek fajne były jeszcze kroniki czarnego księżyca
- Infernal Puppet
- Masakrator
Swoją drogą, nie wiecie gdzie są do ściągania jakieś fanowskie mapy do tej gry ? Najlepiej duże i trudne. A jeszcze fajnie by było jakby były jakieś fanowskie kampanie ( bo wiem, że edytor pozwala je robić ).
- rudobrody79
- Falubaz
do ściągnięcia jest złota edycja - może tam coś znajdzieszInfernal Puppet pisze:Swoją drogą, nie wiecie gdzie są do ściągania jakieś fanowskie mapy do tej gry ? Najlepiej duże i trudne. A jeszcze fajnie by było jakby były jakieś fanowskie kampanie ( bo wiem, że edytor pozwala je robić ).
- Infernal Puppet
- Masakrator
Znalazłem już parę na necie. Jedną ( głowa bestii ) już nawet ukończyłem. Była by całkiem fajna, gdyby nie to, że ciekawy koncept fabularny ( rozwiniecie zakończenia z orginalnej kampaniii leśniaków ) jest totalnie rujnowany przez kiepskie wykonanie, słabe dialogi i przekombinowanie mocne potworki ( stwory, i to te silniejsze, na poziomie mniejszym niż 15-20 prawie nie występują. Dość powiedzieć, że miałem ciężkie przeprawy bohaterką 20 poziomu z mocnymi artefaktami, a do rozpoczęcia autor rekomendował poziom 10 . Za to na koniec miałem nią 32 poziom ).może tam coś znajdziesz
no ja też na lapku ale ponoć da się ją rozciągnąć tak by oczu nie drażniło a była na pełen ekran