Rozpracowałeś mnie.Karlito pisze:Tak po prostu się pytam bo mam pewne przemyślenia odnośnie Twoich wypowiedzi o bzykaniu.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Rozpracowałeś mnie.Karlito pisze:Tak po prostu się pytam bo mam pewne przemyślenia odnośnie Twoich wypowiedzi o bzykaniu.
o to widzę że zamiast pracować to się opierdzielasz i piszesz na forumDuke of Mousillon pisze:[
6.00 podbudka
7.00 droga do pracy
8.00 biuro
12.00 klienci w terenie
17.00 zwrot do biura
18.00 powrot do domu
19.00 kolacja i czas z żoną
22.00 chwila na maile
22.30 bzykanie i spać
Gdzie tu widzisz chociaż chwilę wolną od poniedziałku do piątku?
Tak samo patrzę na te sprawy. Najbardziej rozśmieszyło mnie jakiś czas temu, jak amerykańskie społeczeństwo podniecało się realistyczną i brutalną walką w Wiedźminie, ale żeby dopuścić tę grę na rynek, musieli dorobić tekstury zasłaniające Driadzie cycki i krocze.No ba! Ale zobacz, jedno bzykanie a jak się temat rozruszał, ile sie buzzu narobiło w postachTak bardzo ĄĘ Tak bardzo oburzenie
No coż, medialna hipokryzja. Mordy, krew i juha OK, trochę o miłości i już zewsząd sie odzywają strażnicy podówjnej moralności
Hoax pisze:Nie o to chodzi, ale jesteś tym zajarany, jak nastolatek po pierwszym razie. Jak mówisz, że masz żonę to ok, takie rzeczy są oczywiste, ale brzmisz jakbyś się chciał pochwalić. Zaskoczę - większość tu obecnych zapewne ma żonę, czy dziewczynę.
Kuros pisze:
o to widzę że zamiast pracować to się opierdzielasz i piszesz na forum![]()
![]()
![]()
napisałeś już tyle postów ,ba nawet cytowałeś i odpisywałeś na wiadomości, mało tego szukałeś po sieci obrazków przeciwko pedofilom w sieci
a biedny nie miałeś czasu napisać w dziale kupie , że potrzebujesz armii do de![]()
![]()
![]()
co do firmy i musu latania do poczty
nie łatwiej powiedzieć szefowi/brygadziście/właścicielowi
że będzie list do Ciebie i podać adres pracy?
Akurat nie trafiłeś, ale nice try...Duke of Mousillon pisze: A już na poważnie, weź zluzuj bo trąci mi to szkółką niedzielną albo spędem spoconych nerdów, którzy w życiu z dziewczyną nie rozmawiali a na samą myśl o tym dostają palpitacji serca.
Inni natomiast są zbyt zarobieni, żeby mieć żonę lub dziewczynę, i nawet regularnie do pieca dawać nie mogą.Hoax pisze:Nie o to chodzi, ale jesteś tym zajarany, jak nastolatek po pierwszym razie. Jak mówisz, że masz żonę to ok, takie rzeczy są oczywiste, ale brzmisz jakbyś się chciał pochwalić. Zaskoczę - większość tu obecnych zapewne ma żonę, czy dziewczynę.
Ale na pacynki i tak czas jestKlafuti pisze: Mój grafik wygląda tak: wstanie, szybkie koryto, godzina jazdy do pracy, praca, dwie godziny powrotu (bo się już tak nie spieszy), zjedzenie czegoś lepszego i okazuje się, że jest się tak padniętym, że wszystkiego się odechciewa - dlatego śpię, kiedy tylko można. Dla oszczędności czasu postanowiłem zapuścić brodę, i tak nie było czasu na regularne golenie
Ostatnio też niezbyt.Hoax pisze:Ale na pacynki i tak czas jestKlafuti pisze: Mój grafik wygląda tak: wstanie, szybkie koryto, godzina jazdy do pracy, praca, dwie godziny powrotu (bo się już tak nie spieszy), zjedzenie czegoś lepszego i okazuje się, że jest się tak padniętym, że wszystkiego się odechciewa - dlatego śpię, kiedy tylko można. Dla oszczędności czasu postanowiłem zapuścić brodę, i tak nie było czasu na regularne golenie
Zapuściłeś brodę bo grasz dwarfami. Trzymaj się tej wersji. Brzmi zdecydowanie lepiej.Klafuti pisze: Dla oszczędności czasu postanowiłem zapuścić brodę, i tak nie było czasu na regularne golenie.
W sumie w Visions znajdziesz głównie rzeczy dla siebieSławol pisze:A mnie ciekawi ten nowy album Warhammer Visions. Może będzie tam coś ciekawego dla takich, jak ja, którzy tylko obrazki oglądają?
P.S. Ja też twierdzę, że nie ma lepszych Krasnoludów od starych metali, ale niektóre nowsze wzory nawet mi się podobają.
Mnie tez, mam przeczucie ze to bedzie cos dla staruchow, do poczytania i poogladania. Moze taki kompromis z shareholderami, tygodniowki beda z natarczywa reklama a ten miesiecznik z fajnosciamiSławol pisze:A mnie ciekawi ten nowy album Warhammer Visions. Może będzie tam coś ciekawego dla takich, jak ja, którzy tylko obrazki oglądają?