Rozpracowałeś mnie.Karlito pisze:Tak po prostu się pytam bo mam pewne przemyślenia odnośnie Twoich wypowiedzi o bzykaniu.
Games Workshop - co to będzie, co to będzie?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Duke of Mousillon
- "Nie jestem powergamerem"
Re: Games Workshop - co to będzie, co to będzie?
Nie o to chodzi, ale jesteś tym zajarany, jak nastolatek po pierwszym razie. Jak mówisz, że masz żonę to ok, takie rzeczy są oczywiste, ale brzmisz jakbyś się chciał pochwalić. Zaskoczę - większość tu obecnych zapewne ma żonę, czy dziewczynę.
o to widzę że zamiast pracować to się opierdzielasz i piszesz na forumDuke of Mousillon pisze:[
6.00 podbudka
7.00 droga do pracy
8.00 biuro
12.00 klienci w terenie
17.00 zwrot do biura
18.00 powrot do domu
19.00 kolacja i czas z żoną
22.00 chwila na maile
22.30 bzykanie i spać
Gdzie tu widzisz chociaż chwilę wolną od poniedziałku do piątku ?
napisałeś już tyle postów ,ba nawet cytowałeś i odpisywałeś na wiadomości, mało tego szukałeś po sieci obrazków przeciwko pedofilom w sieci
a biedny nie miałeś czasu napisać w dziale kupie , że potrzebujesz armii do de
@misha
nie rozumiesz mnie , albo czytasz bez zrozumienia a się wymądrzasz
mi definitywnie nie chodzi żeby czekać na aukcje tygodniami , lub szperać co chwila na ebay i odświeżać strony bo już wszystko przejrzałem ale może ktoś coś nowego wystawił na aukcje
po prostu
chcesz tanio figurek
piszesz na forum w dziale kupie lub w armijnym że chcesz takich czy takich figurek.
to zajmuje mniej czasu niż się wydaje naprawde
nie dość że ty kupisz tanio figurki to jeszcze ktoś kto je sprzedaje będzie miał kase może na nową armie i rynek wtórny będzie się kręcił
co do firmy i musu latania do poczty
nie łatwiej powiedzieć szefowi/brygadziście/właścicielowi
że będzie list do Ciebie i podać adres pracy?
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
@Hoax -Mnie to nie razi. Ja też się jaram swoim własnym życiem seksualnym i wydaje mi się, że powienienem zacząć się martwić gdyby było inaczej.
Tak samo patrzę na te sprawy. Najbardziej rozśmieszyło mnie jakiś czas temu, jak amerykańskie społeczeństwo podniecało się realistyczną i brutalną walką w Wiedźminie, ale żeby dopuścić tę grę na rynek, musieli dorobić tekstury zasłaniające Driadzie cycki i krocze. Bo oczywiście naga kobieta jest źródłem zgorszenia i chuci wszetecznej, ale odrąbywane kończyny, krwawe dekapitacje i bryzgająca wkoło posoka są jak najbardziej w porządku i naturalne. Nic dziwnego, że mają taki wysoki odsetek widowiskowych przestępstw przeciwko życiu i zdrowiu.No ba! Ale zobacz, jedno bzykanie a jak się temat rozruszał, ile sie buzzu narobiło w postach Tak bardzo ĄĘ Tak bardzo oburzenie No coż, medialna hipokryzja. Mordy, krew i juha OK, trochę o miłości i już zewsząd sie odzywają strażnicy podówjnej moralności
- Duke of Mousillon
Hoax pisze:Nie o to chodzi, ale jesteś tym zajarany, jak nastolatek po pierwszym razie. Jak mówisz, że masz żonę to ok, takie rzeczy są oczywiste, ale brzmisz jakbyś się chciał pochwalić. Zaskoczę - większość tu obecnych zapewne ma żonę, czy dziewczynę.
Stary, bo jak się ma taką żonę jak moja to mówię Ci, żyć nie umierać
A już na poważnie, weź zluzuj bo trąci mi to szkółką niedzielną albo spędem spoconych nerdów, którzy w życiu z dziewczyną nie rozmawiali a na samą myśl o tym dostają palpitacji serca.
Kuros pisze:
o to widzę że zamiast pracować to się opierdzielasz i piszesz na forum
napisałeś już tyle postów ,ba nawet cytowałeś i odpisywałeś na wiadomości, mało tego szukałeś po sieci obrazków przeciwko pedofilom w sieci
a biedny nie miałeś czasu napisać w dziale kupie , że potrzebujesz armii do de
co do firmy i musu latania do poczty
nie łatwiej powiedzieć szefowi/brygadziście/właścicielowi
że będzie list do Ciebie i podać adres pracy?
Kuros, zaczynasz już przesadzać, jesteś o krok od ignora a szkoda bo widzę po postach ześ wesoły człek. Szkoda tylko że nic do Ciebie nie dociera: pisałem już raz, napiszę ostatni: już nie chce DE, skoncentrowałem się na bretce. Cieszy mnie że wiedziesz beztroskie życie w którym masz czas na tak dokładne pogłębianie meandrów naszego hobby. Ja mam nieco inaczej poukładane swoje, jak zapewne większość ludzi w średnim wieku. Korzystaj, bo Ciebie też to czeka, czego Ci sedecznie życzę bo życie z drugą połówką jest o niebo lepsze niż z jakimikolwiek figurkami z ebay`a Zajmij się sobą a przestań już trollować
Akurat nie trafiłeś, ale nice try...Duke of Mousillon pisze: A już na poważnie, weź zluzuj bo trąci mi to szkółką niedzielną albo spędem spoconych nerdów, którzy w życiu z dziewczyną nie rozmawiali a na samą myśl o tym dostają palpitacji serca.
wiem wiem ale poprostu posłużyłeś za przykład , że da rade pogodzić to wszystko i wfb nie jest drogie w żadnym wypadku
a co do seksu to w zależności od trybu życia i stażu z drugą osobą,człowiek się jara
oczywiście prawie każdy 18-20latek uprawia seks ze swoją partnerką i to jest normalne
ale jak 2 osoby dobrze się dobiorą i zaczną po długim stażu cieszyć się seksem(nie koniecznie codziennie) różnego rodzaju to jest już się czym jarać
gorzej jak wrócisz z roboty ,żona ładnie ubrana i czeka na Ciebie a Tobie w głowie co innego , albo odwrotna sytuacja i że głowa boli;)
widać że hoax musi się jeszcze wiele nauczyć i liczę na to że Ty sobie znajdziesz (ciętą na miarę) kobitkę
a co do seksu to w zależności od trybu życia i stażu z drugą osobą,człowiek się jara
oczywiście prawie każdy 18-20latek uprawia seks ze swoją partnerką i to jest normalne
ale jak 2 osoby dobrze się dobiorą i zaczną po długim stażu cieszyć się seksem(nie koniecznie codziennie) różnego rodzaju to jest już się czym jarać
gorzej jak wrócisz z roboty ,żona ładnie ubrana i czeka na Ciebie a Tobie w głowie co innego , albo odwrotna sytuacja i że głowa boli;)
widać że hoax musi się jeszcze wiele nauczyć i liczę na to że Ty sobie znajdziesz (ciętą na miarę) kobitkę
Chlopaki.... Przestancie, bo bedziemy ciac. Zalozcie sobie temat "ja i moje malzenstwo" i tam off topujcie.
Inni natomiast są zbyt zarobieni, żeby mieć żonę lub dziewczynę, i nawet regularnie do pieca dawać nie mogą.Hoax pisze:Nie o to chodzi, ale jesteś tym zajarany, jak nastolatek po pierwszym razie. Jak mówisz, że masz żonę to ok, takie rzeczy są oczywiste, ale brzmisz jakbyś się chciał pochwalić. Zaskoczę - większość tu obecnych zapewne ma żonę, czy dziewczynę.
Mój grafik wygląda tak: wstanie, szybkie koryto, godzina jazdy do pracy, praca, dwie godziny powrotu (bo się już tak nie spieszy), zjedzenie czegoś lepszego i okazuje się, że jest się tak padniętym, że wszystkiego się odechciewa - dlatego śpię, kiedy tylko można. Dla oszczędności czasu postanowiłem zapuścić brodę, i tak nie było czasu na regularne golenie.
Wracając do tematu: nie mogę się doczekać nowych figurek krasnoludów. Mam nadzieję, że dadzą IB i Hammererów w plastiku, żeby wyglądali tak zarąbiście jak na ilustracjach. Kupię ich choćby byli po 10 zł za sztukę.
Ale na pacynki i tak czas jestKlafuti pisze: Mój grafik wygląda tak: wstanie, szybkie koryto, godzina jazdy do pracy, praca, dwie godziny powrotu (bo się już tak nie spieszy), zjedzenie czegoś lepszego i okazuje się, że jest się tak padniętym, że wszystkiego się odechciewa - dlatego śpię, kiedy tylko można. Dla oszczędności czasu postanowiłem zapuścić brodę, i tak nie było czasu na regularne golenie
Ostatnio też niezbyt.Hoax pisze:Ale na pacynki i tak czas jestKlafuti pisze: Mój grafik wygląda tak: wstanie, szybkie koryto, godzina jazdy do pracy, praca, dwie godziny powrotu (bo się już tak nie spieszy), zjedzenie czegoś lepszego i okazuje się, że jest się tak padniętym, że wszystkiego się odechciewa - dlatego śpię, kiedy tylko można. Dla oszczędności czasu postanowiłem zapuścić brodę, i tak nie było czasu na regularne golenie
Zapuściłeś brodę bo grasz dwarfami. Trzymaj się tej wersji. Brzmi zdecydowanie lepiej.Klafuti pisze: Dla oszczędności czasu postanowiłem zapuścić brodę, i tak nie było czasu na regularne golenie.
Jeśli chodzi o nowe dwarfy, to modele jednostek, które mam raczej mnie nie interesują. Wątpię, by wydali coś fajniejszego od starych metali. Jedyne co mnie może przekonać, to może jacyś fajny warriorzy z great weaponami. Poza tym raczej nic. Boję się za to wszelkich wielkich modelowych udziwnień, o czym wspominałem już gdzie indziej.
Pozostaje mieć nadzieję, że wraz z nową edycją krasi nie wzrosną za bardzo ceny poprzednich modeli;)
A mnie ciekawi ten nowy album Warhammer Visions. Może będzie tam coś ciekawego dla takich, jak ja, którzy tylko obrazki oglądają?
P.S. Ja też twierdzę, że nie ma lepszych Krasnoludów od starych metali, ale niektóre nowsze wzory nawet mi się podobają.
P.S. Ja też twierdzę, że nie ma lepszych Krasnoludów od starych metali, ale niektóre nowsze wzory nawet mi się podobają.
W sumie w Visions znajdziesz głównie rzeczy dla siebie Army on Parade, najlepsze (wg GW) konwersje, foty figsów itp itd.Sławol pisze:A mnie ciekawi ten nowy album Warhammer Visions. Może będzie tam coś ciekawego dla takich, jak ja, którzy tylko obrazki oglądają?
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Duke of Mousillon
Mnie tez, mam przeczucie ze to bedzie cos dla staruchow, do poczytania i poogladania. Moze taki kompromis z shareholderami, tygodniowki beda z natarczywa reklama a ten miesiecznik z fajnosciamiSławol pisze:A mnie ciekawi ten nowy album Warhammer Visions. Może będzie tam coś ciekawego dla takich, jak ja, którzy tylko obrazki oglądają?