Termole (WIP) (update 07.10.07) (2 termol)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

ugh... w domu mnie niebyło- znow musalem wyjechac. a do tego commision work wiec spoooooro czasu chyba jednak zajmie mi to co chcialem zrobic w maire szybko. do tego jeszcze sicariusa robie...

no. to drugi termol. pomaoany jakos w ciagu 1 dnia.

Obrazek

Awatar użytkownika
Leoncoeur
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Leoncoeur »

Szacun.
Wielki plus za to że trzymasz klimat i styl swojej armii. Na ogół modele z W40k mi się nie podobają, ale twoje marines'y (tak sie to pisze? :D) sa w pytę :P Trzymaj tak dalej i nie zważaj na tych co nie doceniają pięknych zniszczeń cyber pancerzy (:D) i ubrudzeń :P :D

Keep up the great work. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Zawodowo utytłany.Widać że czasu nie traci na czyszczenie zbroi.Woli mordować heretyków i inne plugastwo.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Ale to właśnie jest totalnie nieklimatyczne - SM mają wręcz religijny stosunek do swojego wyposażenia. Jak ktoś nie czyta książek z Black Library, to naklejanie "Pieczęci Czystości", określenie "Święty Bolter" czy cały ustęp o Techmarines w kodeksach powinny coś niecoś mówić o tym, jak SM dbają o swój sprzęt.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

zniszczeniami i zaciekami nadrabiasz naprawdę nie najlepsze krawedziowanie
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Tomash pisze:Ale to właśnie jest totalnie nieklimatyczne - SM mają wręcz religijny stosunek do swojego wyposażenia. Jak ktoś nie czyta książek z Black Library, to naklejanie "Pieczęci Czystości", określenie "Święty Bolter" czy cały ustęp o Techmarines w kodeksach powinny coś niecoś mówić o tym, jak SM dbają o swój sprzęt.
nie czytam zadnyych kodesow, podrecznikow, opowiadan ani nic z tych rzeczy :)

pedzlem sie bawie poprostu :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Siasek pisze:pedzlem sie bawie poprostu :)
I dobrze :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

nie czytam zadnyych kodesow, podrecznikow, opowiadan ani nic z tych rzeczy Smile

pedzlem sie bawie poprostu
Taaaak ? A mi kiedyś mówiłeś, że przed malowaniem czytasz wszystko co możliwe o danej postaci, żeby sie w nią wczuć. :lol2:

Awatar użytkownika
Elgrond
Wodzirej

Post autor: Elgrond »

oczywiste jak marinsi walczą bez przerwy prze tydzień w deszczu na błotnistej planecie, czyli 7*24H to znajdą czas na wyczyszczenie i odnowienie uzbrojenia. Jak już wspominałe mi się bardzo podoba , i wszystko wygląda bardzo naturalnie . Duży plusior
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

MuK pisze:
nie czytam zadnyych kodesow, podrecznikow, opowiadan ani nic z tych rzeczy Smile

pedzlem sie bawie poprostu
Taaaak ? A mi kiedyś mówiłeś, że przed malowaniem czytasz wszystko co możliwe o danej postaci, żeby sie w nią wczuć. :lol2:
zamierzchle czasy :) to znaczy sie dowiaduje jakis zeczy o postaciach jak o tiguriusie i sicariusie i o innych bajerach, ale jak nei tu :)

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Mnie sie podoba :) zamysl armii i malowanie ....:)
Czekam na wiecej :)
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

Twarze robisz super :):) Jednak jak dla mnie za duzo rdzy :) Jednak to kwestia gustu :D

ODPOWIEDZ