Termole (WIP) (update 07.10.07) (2 termol)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Szacun.
Wielki plus za to że trzymasz klimat i styl swojej armii. Na ogół modele z W40k mi się nie podobają, ale twoje marines'y (tak sie to pisze? ) sa w pytę Trzymaj tak dalej i nie zważaj na tych co nie doceniają pięknych zniszczeń cyber pancerzy (:D) i ubrudzeń
Keep up the great work. Pozdrawiam
Wielki plus za to że trzymasz klimat i styl swojej armii. Na ogół modele z W40k mi się nie podobają, ale twoje marines'y (tak sie to pisze? ) sa w pytę Trzymaj tak dalej i nie zważaj na tych co nie doceniają pięknych zniszczeń cyber pancerzy (:D) i ubrudzeń
Keep up the great work. Pozdrawiam
Zawodowo utytłany.Widać że czasu nie traci na czyszczenie zbroi.Woli mordować heretyków i inne plugastwo.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Ale to właśnie jest totalnie nieklimatyczne - SM mają wręcz religijny stosunek do swojego wyposażenia. Jak ktoś nie czyta książek z Black Library, to naklejanie "Pieczęci Czystości", określenie "Święty Bolter" czy cały ustęp o Techmarines w kodeksach powinny coś niecoś mówić o tym, jak SM dbają o swój sprzęt.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
-
- Kretozord
zniszczeniami i zaciekami nadrabiasz naprawdę nie najlepsze krawedziowanie
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
nie czytam zadnyych kodesow, podrecznikow, opowiadan ani nic z tych rzeczyTomash pisze:Ale to właśnie jest totalnie nieklimatyczne - SM mają wręcz religijny stosunek do swojego wyposażenia. Jak ktoś nie czyta książek z Black Library, to naklejanie "Pieczęci Czystości", określenie "Święty Bolter" czy cały ustęp o Techmarines w kodeksach powinny coś niecoś mówić o tym, jak SM dbają o swój sprzęt.
pedzlem sie bawie poprostu
I dobrzeSiasek pisze:pedzlem sie bawie poprostu
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Taaaak ? A mi kiedyś mówiłeś, że przed malowaniem czytasz wszystko co możliwe o danej postaci, żeby sie w nią wczuć.nie czytam zadnyych kodesow, podrecznikow, opowiadan ani nic z tych rzeczy Smile
oczywiste jak marinsi walczą bez przerwy prze tydzień w deszczu na błotnistej planecie, czyli 7*24H to znajdą czas na wyczyszczenie i odnowienie uzbrojenia. Jak już wspominałe mi się bardzo podoba , i wszystko wygląda bardzo naturalnie . Duży plusior
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
zamierzchle czasy to znaczy sie dowiaduje jakis zeczy o postaciach jak o tiguriusie i sicariusie i o innych bajerach, ale jak nei tuMuK pisze:Taaaak ? A mi kiedyś mówiłeś, że przed malowaniem czytasz wszystko co możliwe o danej postaci, żeby sie w nią wczuć.nie czytam zadnyych kodesow, podrecznikow, opowiadan ani nic z tych rzeczy Smile
Mnie sie podoba zamysl armii i malowanie ....
Czekam na wiecej
Czekam na wiecej