O masz ci los...a ten znowu z tymi swoimi teoriami wyssanymi z palcaTomash pisze:Flash.
O bogowie, za co?
Ta technologia miała umrzeć!
Znaczy, strona bardzo ładna, ale flash jest zdecydowanie passe.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Moja droga, moglibyśmy oczywiście porozmawiać o tym, kto dłużej (czy w poważniejszych firmach) siedzi w webdevelopmencie i dlaczego nie rozumiesz niefajności flasha (od strony funkcjonalnej). Ale nie zaśmiecajmy znowu tematu Dominikowi.Gilda pisze:O masz ci los...a ten znowu z tymi swoimi teoriami wyssanymi z palca
Lans pierwsza klasa.Tomash pisze:...Moja droga, moglibyśmy oczywiście porozmawiać o tym, kto dłużej (czy w poważniejszych firmach) siedzi w webdevelopmencie ...
Uwielbiam czytać Twoje truizmy.Gilda pisze:Każdy, kto jest na jakims poziomie wyższym niż matoł będzie szanował każde narzędzie, które pomoże mu osiągnąć zamierzony cel.
Doskonale podsumowałaś fanów flashaTomashku...no wiesz...teraz modne są dłuższe spódniczki,znajomy gej oraz śniadanie w szparce,szpilce czy innej szpulce,a flesz jest zajebistym narzędziem do animacji wektorowych,które ważą niewiele,więc nadaje się do netu.
Dla niektórych twórców to chyba zaletaTomash pisze:komputerowe "czytacze" nie są w stanie łyknąć tekstu z flasha), nie można skopiować tekstu ani obrazków (i ogólnie zapisać strony do przejrzenia offline)
Żal mi ziomówTomash pisze: i wywala z targetu serwisu całkiem pokaźną grupę internautów, którzy flasha nie mają bo nie chcą (całkiem sensowne stanowisko btw) lub nie mogą (linux na maszyny 64-bitowe).
Dobra, napiszę Ci prościej:Gilda pisze:Teza brzmiała: Flash jest passe.Nadal czekamy na argumenty dlaczego tak jest.To,że ma wady i jakie one są to wiemy
http://cmart.design.ru/Gilda pisze:trzeba zademonstrować jakąś zajefajną czad mega stronke z jego użyciem?