Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
Re: Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
Faktycznie dużo było pomysłów!
Wybraliście chyba najlepszy.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Mimo, że nas chwilowo opuścił to cały czas go kochamy
Tak z innej beczki.
Czy zakończenie sezonu 2013, jakieś dyplomy, tabliczki itp odbędzie się na masterze w KrK??
Trzeba myć zęby i pastować buty czy nie?
Tak z innej beczki.
Czy zakończenie sezonu 2013, jakieś dyplomy, tabliczki itp odbędzie się na masterze w KrK??
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Ostatnio przyjęliśmy metode supportowania swieżych masterów, żeby wspierać frekwencję. Niestety wszystkie wydaja się być dość późno, więc serdecznie zapraszam laureatów do PoznaniaCauliflower pisze: Tak z innej beczki.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
I całkiem słusznie Bo sprawa była już wałkowana na privach i innych kanałach i moglibyście troche wyluzowaćSevi pisze: Reszta SS, hmm... pozostawię to bez komentarza
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Oba te śląskie kluby to mi wygląda na sporą fikcję... porażka - drugi master w Krakowie a Śląsk kompletnie olewa... bliżej Was to już mastera nie będzie...jak do Krakowa nie przyjedziecie to gdzie? Wstyd... blisko 100 osób z czego może 10 ze Śląska - żadnej nowej twarzy - co ja też uważam za porażkę... Taka właśnie jest przyszłość batlla...
Ja się już wypowiadałem. Jestem graczem aktywnym turniejowo, na większość masterów staram się jeździć, a na Krakowie, ze względu na format i odległość, zależało mi wybitnie. Miałem opcję być w bardzo fajnym teamie, ale data jest wysoce niefortunna i myślę, że nie jestem tu jedyny. Master wcisnął się dokładnie między egzaminy i tak jak lubię battla, to wolę jednak nie zostawiać nauki na marzec . Ciężko się o to czepiać.
.Domino pisze:Ja się już wypowiadałem. Jestem graczem aktywnym turniejowo, na większość masterów staram się jeździć, a na Krakowie, ze względu na format i odległość, zależało mi wybitnie. Miałem opcję być w bardzo fajnym teamie, ale data jest wysoce niefortunna i myślę, że nie jestem tu jedyny. Master wcisnął się dokładnie między egzaminy i tak jak lubię battla, to wolę jednak nie zostawiać nauki na marzec . Ciężko się o to czepiać.
Nic dodać nic ująć. Sesja depcze wyobraźnię Trochę wiary na przyszłość w SS i Bilę.
Poza tym na 78 zapisanych graczy jest 15 + Szaitis Z Nemezis. Aż takiego dramatu nie ma
Ostatnio zmieniony 29 sty 2014, o 11:53 przez Heretic, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Cicho fałszywy przyjacielu! Czy nauka będzie cię smarować kremikiem jak będziesz chory leżał w łóżeczku? Czy nauka będzie z tobą opijać smutki i zwycięstwa? Czy nauka będzie twoim drużbą na ślubie? Nie! Więc zginiesz samotny z masą dyplomów! Aha!
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Na maile osób które wysyłały zgłoszenia drużyn - zostały wysłane rozpiski 28 teamów.
Wisła Kraków.
Sprawdź jeszcze raz
W pierwszym przypadku gmail mnie pokonał.
W pierwszym przypadku gmail mnie pokonał.
Wisła Kraków.
Nowych twarzy za dużo to u nas nie ma na lokalach to nie wiem skad mialby sie wziac na masterach...PiotrB pisze:Oba te śląskie kluby to mi wygląda na sporą fikcję... porażka - drugi master w Krakowie a Śląsk kompletnie olewa... bliżej Was to już mastera nie będzie...jak do Krakowa nie przyjedziecie to gdzie? Wstyd... blisko 100 osób z czego może 10 ze Śląska - żadnej nowej twarzy - co ja też uważam za porażkę... Taka właśnie jest przyszłość batlla...
Pomijajac to że dla mnie termin > lokalizacja. Jak termin mi pasował to jechałem do Gdanska/Białegostoku, jak Termin mi nie pasował to nie byłem w tym roku w Kozłowie - ktory jest blizej niz KrK - wiec nie wiem Piotr czemu robisz z tego takie wielkie halo, że akurat komus podszedł termin mniej komus bardziej, i akurat mniej jest na Ślasku, a robisz z tego zamach na malopolskiego batlle'a... znowu zreszta O_o
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Przenieście tą dyskusję gdzie indziej.
Dla mnie głównym czynnikiem wyjazdów też są terminy - wiadomo.
Dla mnie głównym czynnikiem wyjazdów też są terminy - wiadomo.
Wisła Kraków.