Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Ars_alit_artificiem
- Wałkarz
Re: Figurki Ignis & Rakso - 22.11.13 - trolle WIP
Rany... tak jak potrafię ogarnąć nawet najlepsze malowanie, tzn wyobrazić sobie jak ktoś krok po kroku wykonywał swoje dzieło
, tak nie potrafię pojąć swym ograniczonym umysłem jak możliwe jest wyrzeźbienie figurki... Mega. Jak rozumiem wszystko rzeźbiłeś z niczego, tzn od zera, tzn nie korzystałeś z żadnych gotowych elementów? Nie pomyśl, że to z mojej strony jakaś wazelinka, ale ja nie przyczepiłabym się niczego...
Brawo
No Rakso od czasu popiersia kraśka to widzę przyrost umki o jakieś 300%
Trole zajebiste.
musze powiedzieć że to co widzę mocno minie mobilizuje by znowu wziąć sie za rzeźbę
Podsumowując:

Trole zajebiste.
musze powiedzieć że to co widzę mocno minie mobilizuje by znowu wziąć sie za rzeźbę
Podsumowując:
Łajdaki nie usłyszą kiedy przyjdę. Nie kiedy powyrywam im uszy!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dzięki za wszystkie miłe słowa i wszystkie uwagi.
Sławol - baba z FW nie była dla mnie inspiracją, już wcześniej chciałem zrobić trollową wiedźmę, a że się akurat tak zbiegło...
Aha, i nie ma koziej bródki. Środkowy model ma włosy na klacie, chociaż może mu faktycznie dodam jakąś brodę. Model po prawej ma np. lannisterskie bokobrody a la lord Tywin (książkowy)
No i uszy oczywiście będą poprawione, dzisiaj do nich siadam. Znajdowały się w tym 1% rzeczy niedokończonych
Ars - dzięki. Tak, modele są rzeźbione od podstaw. Dokładnie to od spinacza do papieru
Lobo - i bardzo się cieszę, że Cię mobilizuje, czekam na efekty tego i jakieś zacne rzeźby
Sławol - baba z FW nie była dla mnie inspiracją, już wcześniej chciałem zrobić trollową wiedźmę, a że się akurat tak zbiegło...
Aha, i nie ma koziej bródki. Środkowy model ma włosy na klacie, chociaż może mu faktycznie dodam jakąś brodę. Model po prawej ma np. lannisterskie bokobrody a la lord Tywin (książkowy)
No i uszy oczywiście będą poprawione, dzisiaj do nich siadam. Znajdowały się w tym 1% rzeczy niedokończonych
Ars - dzięki. Tak, modele są rzeźbione od podstaw. Dokładnie to od spinacza do papieru
Lobo - i bardzo się cieszę, że Cię mobilizuje, czekam na efekty tego i jakieś zacne rzeźby
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Super te podstawki, mają w sobie klimat 
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
- Ars_alit_artificiem
- Wałkarz
Podstawki wywołujące uśmiech na twarzy
Bombowe
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Piękne rzeczy Panie, aż miło popatrzeć
Niebieski prześliczny, efekt popękania póki co dla mnie jeszcze nie osiągalny 
Ile czasu zajęło Tobie malowanie tego modelu ? Jeśli to była praca na rozgrzewkę to z niecierpliwością czekam na następne
Ile czasu zajęło Tobie malowanie tego modelu ? Jeśli to była praca na rozgrzewkę to z niecierpliwością czekam na następne
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Świetnie wyszło
, szkoda tylko, że nie do WFB
...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Ale cukierkowy
Jedyna rzecz która mi sie średnio podoba to linia dzieląca wypuklizne z tylu na tym czymś rogopodobnym na prawym barku. Trochę za gruba ale i tak trudno to w sumie zauważyć. Podstawka miażdży zarówno jak i reszta. Naprawdę jedna z najciekawszych galerii na tym forum!
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Petarda... Przy czym tak, jak Deus zauważyłem na zdjęciu od tyłu, że ostrze na ramieniu ma jedną białą kreskę chyba za grubą(?).