bo teraz będziecie mieli fear, i nie "na", tylko "OD"nie ma hate na greenskiny ?
RUM-ors 8 ed Brodacze.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
Ech Mucha, Mucha..muchozol pisze:bo teraz będziecie mieli fear, i nie "na", tylko "OD"nie ma hate na greenskiny ?
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Dual Box Ironbreakers/Irondragons. Strzelająca jednostka: S4, flaming.
Ironbreakers mają ASv3+, wiec bardzo możliwe, ze jest jakas generalna zasada dająca krasnalom jakis bonus do ASv, albo IB mają własną.
Ja czuję, ze wczesniejsze pogłoski o przerzutach gał mogą się potwierdzić.
Ironbreakers mają ASv3+, wiec bardzo możliwe, ze jest jakas generalna zasada dająca krasnalom jakis bonus do ASv, albo IB mają własną.
Ja czuję, ze wczesniejsze pogłoski o przerzutach gał mogą się potwierdzić.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- The WariaX
- Falubaz
Ten temat powinien dostać łatkę największego bólu dupy ever
Wetknę szpilkę jeszcze bardziej dla mnie nowe wzory są turbo lepsze od starych krasnali ogrodowych
Wetknę szpilkę jeszcze bardziej dla mnie nowe wzory są turbo lepsze od starych krasnali ogrodowych
Zapraszam do mojej galerii :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
w obecnym AB thunderersi maja +1 do hita i na bliskim i dalekim.Nijlor pisze:Coś a'la strzelcy CHD Dawniej krasiowe strzelby miały +1 do hita na bliskim bodaj...
uuu ciekawy pomysl. przylozyc templatke do kazdego dwarfa i oddac strzal szkoda, ze jeden na gredzikki pisze:Jednostki z miotaczami płomieni ;]
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Eee tam. Widziałem gorsze bóle niższej części pleców w wydaniu internetowym.
Nijlor - ale byłoby zabawnie jakby dali krasie z miotaczem - jeden asystent i strzelec. Jak kiedyś.
Edit:literówki.
Nijlor - ale byłoby zabawnie jakby dali krasie z miotaczem - jeden asystent i strzelec. Jak kiedyś.
Edit:literówki.
Ostatnio zmieniony 30 sty 2014, o 12:49 przez dzikki, łącznie zmieniany 1 raz.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Twoje prawo. W sumie się nie dziwię, bo zawsze chała wypiera lepsze, tak jak pieniądz gorszy wypiera lepszy. Nowe krasie bardzo dobrze wpisują się w ogólny zalew tandety, którym obecnie jesteśmy wszyscy bombardowani.The WariaX pisze:Ten temat powinien dostać łatkę największego bólu dupy ever
Odnośnie "hammerersowej armii klonów" z VI ed. To niestety modele nie są zbyt fotogeniczne i mają dość przeciętne zdjęcia. W rzeczywistości ładnie pomalowane prezentują się zdecydowanie lepiej od longów/ironsów. Jako solidny jednakowo umundurowany i szkolony oddział.
A właśnie tak pomyślałem, że z nowych wzorów można by sobie porobić co najwyżej Squaty do 40k, wystarczy odciąć te młotki i toporki, dokleić plecaczki, pukawki i już mamy squaty. Do tego chyba te modele mogą się nadać całkiem dobrze. Zwłaszcza przy malowaniu "na niebiesko".
Najbrzydsze metale.... już wole hameresów starszych lub tych nowych od tych.. ci przynajmniej po głowie się nie leją
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Też uważam, że hamki 6-edycyjne rzeźbione są lepiej od pozostałych krasi regimentowych z tej edycji. Wprawdzie wolę starszych hamków, ale 30-tka tych klonów ma u mnie poczesne miejsce i grzecznie czeka w kolejce do malowania. I na pewno się doczeka, bo wyglądają na przyjemne z uwagi na świetne brody chociażby ... Trochę szkoda, że klony, ale da się to przeżyć z uwagi na fajną rzeźbę figsów...
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
A mi się podoba to że są "klonami", to podkreśla dyscyplinę panująca w ich szeregach
Różnorodnośc póz to jest dobra w skirmishu, albo w orkach
Różnorodnośc póz to jest dobra w skirmishu, albo w orkach
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
Z plotek.Theo pisze:skąd info o save 3+ na ib i dual boxie z nową piechotą strzelaczy?
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.