Rothand Gallery update. Kholek, Malek i undeady
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Rothand Gallery
Niektórzy malują jeszcze figurki poza skalą 28mm, więc nie rozumiem zdziwienia. Dobrych, dużych kraśków pełnopostaciowych nie ma zbyt wiele.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Hehehe... To kto chce kupić krasnala w skali gigant?
OKi - jedziemy dalej:
OKi - jedziemy dalej:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Świetna robota, Panie ładny . Zwłaszcza zbroja, ale całość bardzo spójna. Co to za figs jest? jakaś Twoja przeróbka?
Czadowy ludek, podpinam się pod pytanie Siemiejagrega, własna robota czy masowy produkt?
Siekiera pieruńsko mi się podoba, wiem, to tylko drobny element ale jest naprawdę przekozak . Nieco słabiej te maszty na plecach, nieco przeskalowane w mojej ocenie.
Malarsko trzyma dobry poziom, może z wyjątkiem nagrobnych elementów, nieco betonowo, brak zaakcentowonia oświetlenia.
Generalnie, kolejny zacny model .
Siekiera pieruńsko mi się podoba, wiem, to tylko drobny element ale jest naprawdę przekozak . Nieco słabiej te maszty na plecach, nieco przeskalowane w mojej ocenie.
Malarsko trzyma dobry poziom, może z wyjątkiem nagrobnych elementów, nieco betonowo, brak zaakcentowonia oświetlenia.
Generalnie, kolejny zacny model .
"...śmiga w palestyńskich cichobiegach" - BUCHACHACHA! Myślałem że umrę ze śmiechu :D:D
Grabz - 1. dobrze że mają chociaż kamienne nagrobki a nie wbity patyk 2. brak zaakcentowania oświetlenia? ehehehe
Zawsze mogę przestawić lampy robiąc fotki Nie każda scena na cmentarzu musi być w nocy z lampą.
Co do modelu to jest to wytwór Enigmy. Nie pamiętam nazwy ale jak wejdziecie na mojego bloga to tam napisałem co to za ...palestyński cichobiegacz XD
Grabz - 1. dobrze że mają chociaż kamienne nagrobki a nie wbity patyk 2. brak zaakcentowania oświetlenia? ehehehe
Zawsze mogę przestawić lampy robiąc fotki Nie każda scena na cmentarzu musi być w nocy z lampą.
Co do modelu to jest to wytwór Enigmy. Nie pamiętam nazwy ale jak wejdziecie na mojego bloga to tam napisałem co to za ...palestyński cichobiegacz XD
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No tak patrzyłem, patrzyłem i wyszło mi, że sporowaty ten gostek jakiś. Podstawka to 50x50? Ludek jest chyba większy niż skalowalne 32 mm...
- rudobrody79
- Falubaz
malowanie modelu i podstawki - bardzo dobre
podstawkę super wymodelowałeś gratuluję
podstawkę super wymodelowałeś gratuluję
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Model jak i podstawka super!:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Dzięki
Taki tam wip:
Taki tam wip:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Maluj bydlaka Czekam z niecierpliwoscią
- Ars_alit_artificiem
- Wałkarz
ahhh ta podstawka jest wypasiona, kolory idealnie ze sobą współgrają. Mega...
- rudobrody79
- Falubaz
troszeczkę sarkazmu nikomu nie zaszkodziłoArs_alit_artificiem pisze:ahhh ta podstawka jest wypasiona, kolory idealnie ze sobą współgrają. Mega...
Koleżance chodziło chyba o to wyżej
Po ciężkich znojach i nieprzespanych nocach przedstawiam Wam: Sorcerer Agzorth the Lord of chaos.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Można Można Jak najbardziej na plus. Sklej go i pomaluj. Ciekaw jestem efektu finalnego... Na grafice ma zbyt ulotny płaszcz, jednak sam wyrób wygląda już ok... Może dorób do niego jakiś fajny dysk, jako opcję alternatywną Imho dobrze by wyglądał również w tej wersji...