Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
Re: Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
mega trudny turniej.... nie dla ludzi o słabych nerwawach/ Organizacja super - ale było za mało n a obiad ::) idę się nawalać dalej....
Oj Dibo, DiboDibo pisze:Uwaga parowanie na sobotni wieczór:
Battlowcy VS Wódeczka
Niedziel z Kosą robią wynik reszta remis lub lekki obsys.
Dibo dostał szybką maskę od alkoholu i idzie spać !
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Panowie jak możecie to wrzućcie czasem jakieś nowinki ze szczególnym uwzględnieniem SS1
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Dymitr - Butan
Cosmo - Maryś
Furion - Podwys
Królik - Gąsior
Młody - Lipek
Rince - Kalesoner
Kudłaty - Dębek
Bless - Kuyash
Fisch - Golonka
Górken - Crus
Bercik - Assur
Shino - Andrzej
Maciek P - Duke
Kalafior - Jacek K
Szaitis - Leoh
Cosmo - Maryś
Furion - Podwys
Królik - Gąsior
Młody - Lipek
Rince - Kalesoner
Kudłaty - Dębek
Bless - Kuyash
Fisch - Golonka
Górken - Crus
Bercik - Assur
Shino - Andrzej
Maciek P - Duke
Kalafior - Jacek K
Szaitis - Leoh
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
panterq pisze:Mogę podać numer konta, pomyślimy....
Tak!!!! Oczywiście!
Najpierw daj człowiekowi szansę . Zrób z niego gwiazdę.
Dzięki mnie stałeś się osobą medialna. Zna Cię cała Polska. Tylko dzięki mnie mogłeś wytłumaczyć milinom fanów czym jest ,,zarażanie kostek pechem:.
A teraz tak mi sie odwdzięczasz????
P.S Dzięki za paringi
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
What!? Już myślałem, ze dokonaliście cudu i przywrócicliście Cosma do żywych...panterq pisze:Dymitr - Butan
Cosmo - Maryś
Furion - Podwys
Learn and remember the difference:
Kosmo i Cosmo
Jeszcze raz zrobisz mnie w jajo to dostaniesz tygodniowego na przemyślenie swojego błędu!
@KrzysiekW - przyjęte do wiadomości
Z grubsza póki co bez większych akcji (przynajmniej nie zauważyłem), Dębek powoli rozkręca Kudłatego.
Z grubsza póki co bez większych akcji (przynajmniej nie zauważyłem), Dębek powoli rozkręca Kudłatego.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Fish Golonka mamy klasyk:D
Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Bercik znowu na 10 jak na DMP, Shino bedzie chciał robić punkty a Górken ma się przebić przez morze jednostek Crusa.panterq pisze: Górken - Crus
Bercik - Assur
Shino - Andrzej
Parowanie dla SS zoabczymy co chłopaki z tym zrobią
Btw - specjalne pozdrowienia ze Śląska lokalnego mistrza satyry i ironii (sami się domyslicie kogo cytuje ) :
Laik nie bój się wysokich stołów najwyżej dostaniesz w ryja !
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dymitrowi została na stole Helka, rydwan, 3 skulki, fast i chimera na ostatniej ranie. Zaczyna sie piąta tura Dymitra, Butan ma jeszcze dwie swoje tury na wyczyszczenie stołu.
EDIT: Andrzej poddał grę w czwartej czy piątej turze.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
panterq pisze:
A co tam się stało??
Pewnie to co z LipkiemHeretic pisze:panterq pisze:
A co tam się stało??
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
A co z 8 bila!?panterq pisze:Pakt z JH Gamma remisowo, Furion docisnął Podwysa, Dymitr z Butanem się liczą.
Pewnie obierają warzywa-Qc- pisze:A co z 8 bila!?panterq pisze:Pakt z JH Gamma remisowo, Furion docisnął Podwysa, Dymitr z Butanem się liczą.