dobra dobra czyżbyś to ty mi podwędził mojego losaJasif pisze:LoSy 8Bili są jak pierścień władzy - mają własną wolę i uciekają od niegodnych właścicieli!
Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
Re: Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
Wielkie dzięki organizatorom i przeciwnikom za świetny turniej.
Dzięki Gobosowi, Kotletowi, Tutajowi i Dydowi dzięki którym uzbierałem 32 modele leśnych elfów na konikach.
W czasach kiedy jest tak mało chętnych na organizacje masterów widok tylu osób, którym zależy, żeby turniej wypadł idealnie niesamowicie mnie cieszy. Chyba 3 albo 4 różne osoby z Legionu podeszły do mnie pytając jak się podoba turniej. Na mnie takie proste rzeczy robią bardzo dobre wrażenie, bo pokazują, że nie wszystko jest na głowie jednej osoby, tylko, że wszystkim klubowiczom zależy na tym jak zostanie odebrana impreza. Jeszcze raz bardzo dziękuję.
Gratulacje dla najlepszych i tych trochę gorszych.
Dzięki Gobosowi, Kotletowi, Tutajowi i Dydowi dzięki którym uzbierałem 32 modele leśnych elfów na konikach.
W czasach kiedy jest tak mało chętnych na organizacje masterów widok tylu osób, którym zależy, żeby turniej wypadł idealnie niesamowicie mnie cieszy. Chyba 3 albo 4 różne osoby z Legionu podeszły do mnie pytając jak się podoba turniej. Na mnie takie proste rzeczy robią bardzo dobre wrażenie, bo pokazują, że nie wszystko jest na głowie jednej osoby, tylko, że wszystkim klubowiczom zależy na tym jak zostanie odebrana impreza. Jeszcze raz bardzo dziękuję.
Gratulacje dla najlepszych i tych trochę gorszych.
Last Legion zrobił plan Min Nie był ostatnim składem Szkoda że nie przeskoczyliśmy jakiegoś składu Legionu choć SOC był w zasięguKalesoner pisze: Gratulacje dla najlepszych i tych trochę gorszych.
nom ... gdyby nie ten cholerny Dópból Caledora to byśmy ich przeskoczyli
Świetny turniej, dzieki organizatorą, wszystkim przeciwniką i oczywiscie mojemu temowi. Zielonki powinny się wpisać na stałe do masterowej puli.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Wyniki:
Nastąpiła mała zmiana - wczoraj nie doliczyliśmy -5 DP Ósmej Bili - dlatego zamienili się w ostatecznych wynikach miejscami z Gamblersami SGK.
Nastąpiła mała zmiana - wczoraj nie doliczyliśmy -5 DP Ósmej Bili - dlatego zamienili się w ostatecznych wynikach miejscami z Gamblersami SGK.
Wisła Kraków.
Fotki póki co tylko z dekoracji na naszym klubowym fejsie: https://www.facebook.com/legionkrakow
Wisła Kraków.
- swieta_barbara
- habydysz
Zielony, Kołata - gratuluję! Przegoniliście mnie o 6 punktów!
Myślę że do jutra, ja mam tylko część fotek głównie z dekoracji, a resztę ma Dibo.
Wisła Kraków.
Super turnieje, ekstra żarełko, Zielonki też niczego sobie (nawet jak sie zgubiłem w nich w nocy to jakoś na lajcie : D )
Bardzo dziękuje przeciwnikom, zagrałem 5 bitew w fajnej atmosferze, mam nadzieje że wy również.
Podziękowania dla całej Ekipy Krakowskiej za gościne, zawsze mozna na was polegać. Mam nadzieje że sie zrewanżujemy na DMP odpowiednio. Wyniki teamowo słabe ale nie tylko to sie liczy : ).
p.s Furion tak nam sie fajnie grało ale napisz tą relacje tak jak powinna wyglądać a nie tak jak tobie pasuje, chyba już z Crusem po którymś masterze przerabiałeś ten temat. Jak twój BSB dostaje 2d6 s 7 z banishmentu i nie wklepuje mu żadnej rany to jest raczej ważna rzecz w bitwie i wymaga uwzględnienia.
p.s specjalne Graty za Zielonego, on wie za co!
Bardzo dziękuje przeciwnikom, zagrałem 5 bitew w fajnej atmosferze, mam nadzieje że wy również.
Podziękowania dla całej Ekipy Krakowskiej za gościne, zawsze mozna na was polegać. Mam nadzieje że sie zrewanżujemy na DMP odpowiednio. Wyniki teamowo słabe ale nie tylko to sie liczy : ).
p.s Furion tak nam sie fajnie grało ale napisz tą relacje tak jak powinna wyglądać a nie tak jak tobie pasuje, chyba już z Crusem po którymś masterze przerabiałeś ten temat. Jak twój BSB dostaje 2d6 s 7 z banishmentu i nie wklepuje mu żadnej rany to jest raczej ważna rzecz w bitwie i wymaga uwzględnienia.
p.s specjalne Graty za Zielonego, on wie za co!
Oj tam, oj tamDuke pisze:
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Caledor bo byl do rozklepania tylko 2 heleny biore nastepnym razemCaledor19 pisze:Karpiu twierdzi ze moj team Legion delta SOC byl w zasiegu:D
Na szczescie moj Doombull mial inne zdanie i przedstawil je Twoim chimerom, Bsb i juggerach:D
Mega wielkie dzięki za super zabawę.
Organizacja perfekt!
Dziękuje przeciwnikom, gratuluje zwycięzcom.
Świetnie się bawiłem w ten weeknd.
Organizacja perfekt!
Dziękuje przeciwnikom, gratuluje zwycięzcom.
Świetnie się bawiłem w ten weeknd.
Widze Duke, że ty miałeś niezły luck na tym turnieju. Ze mna też pokonałeś się samDuke pisze: p.s Furion tak nam sie fajnie grało ale napisz tą relacje tak jak powinna wyglądać a nie tak jak tobie pasuje, chyba już z Crusem po którymś masterze przerabiałeś ten temat. Jak twój BSB dostaje 2d6 s 7 z banishmentu i nie wklepuje mu żadnej rany to jest raczej ważna rzecz w bitwie i wymaga uwzględnienia.