dobra dobra czyżbyś to ty mi podwędził mojego losaJasif pisze:LoSy 8Bili są jak pierścień władzy - mają własną wolę i uciekają od niegodnych właścicieli!

dobra dobra czyżbyś to ty mi podwędził mojego losaJasif pisze:LoSy 8Bili są jak pierścień władzy - mają własną wolę i uciekają od niegodnych właścicieli!
Kalesoner pisze: Gratulacje dla najlepszych i tych trochę gorszych.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Oj tam, oj tamDuke pisze:
p.s Furion tak nam sie fajnie grało ale napisz tą relacje tak jak powinna wyglądać a nie tak jak tobie pasuje, chyba już z Crusem po którymś masterze przerabiałeś ten temat. Jak twój BSB dostaje 2d6 s 7 z banishmentu i nie wklepuje mu żadnej rany to jest raczej ważna rzecz w bitwie i wymaga uwzględnienia.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Caledor bo byl do rozklepania tylko 2 heleny biore nastepnym razemCaledor19 pisze:Karpiu twierdzi ze moj team Legion delta SOC byl w zasiegu:D
Na szczescie moj Doombull mial inne zdanie i przedstawil je Twoim chimerom, Bsb i juggerach:D
Widze Duke, że ty miałeś niezły luck na tym turnieju. Ze mna też pokonałeś się samDuke pisze: p.s Furion tak nam sie fajnie grało ale napisz tą relacje tak jak powinna wyglądać a nie tak jak tobie pasuje, chyba już z Crusem po którymś masterze przerabiałeś ten temat. Jak twój BSB dostaje 2d6 s 7 z banishmentu i nie wklepuje mu żadnej rany to jest raczej ważna rzecz w bitwie i wymaga uwzględnienia.