He, he, jak w Gwiezdnych Wojnach... Oby tylko nie wyglądała ta maszynka zbyt nowocześnie , bo to, że będzie można złożyć tylko jedną nie podlega dla mnie wątpliwości raczej, przy tej cenie pudła...Łukasz_ pisze: Cena 140zł sugeruje, że nie będzie to jakaś wielka bestia ale jeśli miałbym składać te bombowce, to fajnie byłoby żeby pasowały do starych pontonów. Głupio będzie jeśli obok wielkiego bydlaka będą latać małe żyrokopterki
RUM-ors 8 ed Brodacze.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.
Rakso napisał że można 2 maszyny złożyć ... chyba że ja coś źle zrozumiałemRakso_The_Slayer pisze: Gyrobomber / Gyrocopter – zestaw pozwalający na złożenie dwóch maszyn latających. Gyrobomber to sporych romiarów bombowiec, całkowicie nowy zestaw, po raz pierwszy dodany do armii krasnoludów. Gyrocopter był wcześniej obecny w armii, ale najnowsze wcielenie to całkowicie nowy model.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Poszedł skrótem. Chodziło mu raczej o: "...dwu różnych maszyn latających..." Oby jednak było po Twojemu
Nie.. bo liczę że będzie można 2 maszyny złożyć ... choć jak mi się spodobają to kupie i 2x razy...panterq pisze:Pomyślałeś że to określenie na dual kit?
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Spoko, już rozkminiłem jak zrobić niezwykle tanią wersję gyrosa.
Sądzę, że 8 za ok 100 dam radę wyprodukować.
Barbarossa pisze:Spoko, już rozkminiłem jak zrobić niezwykle tanią wersję gyrosa.
??
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Kto Ciebie oszukał?!?! Ja bym nie popuścił i zaskarżył go! O!TomashWwl pisze:Ej oszukano mnie, miał być szwadron za 167 jak w Muchozolach
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
Przesadzacie Zobaczcie na tron ,anvil czy tego nowego bohatera (a raczej co ma na plecach) .Dostaniecie cos ala zyrek z masa jakiś runów i innym płaskorzeźb .Imo nie powinien wygladc jak na arcie .Mysle tez ,ze na bank bedzieci mieli cos na kształt magii ,albo chociaż jednostke/zasady które w tej fazie cos robia Na przykład armie które miały dziwna magie zostały przystosowane do panującej edycji (TK) .Wiec albo będzie magia runiczna albo anvil będzie dawal jakies bonusy i odpalal cos na kształt czarów runicznych (?). No chyba ,ze w 9 edycji ma być zmiana fazy magii to DF będą pod ta edycje przygotowane
Nie wiem czy było http://natfka.blogspot.com/2014/02/dwar ... ernal=true
Nie wiedziałem, ze armia amerykańska podczas wojny w Wietnamie wynajmowała krasnoludzkich zabójców trolli do łapania partyzantów wietkongu w jungli...
A myślałem, że po demonicznym cyrku czy latającej elfickiej gondoli równości i miłości nic już mnie nie zaskoczy ;P
Jestem ciekaw zdania największych tradycjonalistów i konserwatywnych klimaciarzy w battlu (czyli graczy kranosnoludzkich) co sądzą o bombowcach i szwadronach śmigłowców w ich armii ;P. Nowo odkryta miłość podparta podrasowanymi statystykami czy bluźnierstwo i zamach na krasnoludzki klimat? ;P
A myślałem, że po demonicznym cyrku czy latającej elfickiej gondoli równości i miłości nic już mnie nie zaskoczy ;P
Jestem ciekaw zdania największych tradycjonalistów i konserwatywnych klimaciarzy w battlu (czyli graczy kranosnoludzkich) co sądzą o bombowcach i szwadronach śmigłowców w ich armii ;P. Nowo odkryta miłość podparta podrasowanymi statystykami czy bluźnierstwo i zamach na krasnoludzki klimat? ;P
@Kal_Torak
narazie nie wiadomo jeszcze jak beda wygladaly te zyrki. ciezko wiec cokolwiek powiedziec na ten temat.
narazie nie wiadomo jeszcze jak beda wygladaly te zyrki. ciezko wiec cokolwiek powiedziec na ten temat.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Morsereg pisze:@Kal_Torak
Eghm... wiadomo no ale skoro wolicie ploty z zagranicy... to miłego szukania
WD Weekly powinien być dostarczony jutro/pojutrze to sami zobaczycie foty
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.