[Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Marek B.
"Nie jestem powergamerem"

Re: [Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE

Post autor: Marek B. »

Robercie. Wrzuć mocniejsze wytłuszczenie czcionki przy przedpłatach. Na moim laptopie praktycznie nie widać różnicy z normalną czcionką.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Klient nasz Pan. :)

Dodałem podkreślenie. Powinno pomóc
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Marek B.

Post autor: Marek B. »

Przygotowanie jest najważniejszym kluczem do sukcesu. Henry Ford

Nie wiem czy myśl jest związana Robercie z Twoim turniejem, ale pasuje do niego jak ulał.

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Zapisz mnie Robert :wink:

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Marek B. pisze:Przygotowanie jest najważniejszym kluczem do sukcesu. Henry Ford

Nie wiem czy myśl jest związana Robercie z Twoim turniejem, ale pasuje do niego jak ulał.

Potraktuję to jako komplement i reklamę.

Spoko Suchy.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Ja poproszę o jedno miejsce dla mnie :D. Kasiorę przelewam.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Marys pisze:Ja poproszę o jedno miejsce dla mnie :D. Kasiorę przelewam.
A proszę bardzo :D

Awatar użytkownika
Hunter

Post autor: Hunter »

Mnie też zapisz, przelew właśnie poszedł. Nowe kraśki wchodzą czy gramy na starym booku?

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Jeżeli zrobią draft dla nich, to tak. Jeżeli nie to gramy na starym. To jest Euro więc ograniczenia muszą dotyczyć wszystkich.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

No bez jaj Robert. Po co grac na nieaktualnym booku? Ludzie 10 lat na booka czekaja, a Ty sie jakims eurocompem zaslaniasz?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Kuba kto może wiedzieć co oni dostaną. Może kolejnego kowboja z 3+wardem i przerzuem pał. Czekali 10 lat poczekaja jeszcze dwa tygodnie. No chyba, :twisted: :twisted: :twisted:

Chyba, że wszyscy stwierdzicie tak jak Kuba, że mamy grać na nowe krasie bez cięć to tak zagramy. Decyzje pozostawiam graczom

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Jestem za nowymi dwarfami nie ma co grac na nieaktualny book bo to bzdura a to nie jest żaden master tylko lokal :roll:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Bez ciec nawet jak wygrywaja na 2+

Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Nie no bez jaj, możemy dopuścić nowe krasie, ale na pewno nie bez żadnych cięć. Dajmy im po prostu ograniczenie max 4 maszyny i ewentualnie jakiś dodatkowy zapisek 0-1, jeśli pojawi się jakaś mega zgięta jednostka i tyle.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

A jak ułożysz ograniczenia bez booka ?
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Andrzej
Pan Spamu

Użyję organu zwanego mózgiem i domyślę się, że w nowym krasiowym booku na pewno będą maszyny i na pewno będą one opłacalne do wystawienia, co wystarczy do ułożenia ogólnego ograniczenia max 4, jak to zawsze miało miejsce :roll:
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

:D

Słuchajcie zobaczymy co GW wymysliło i będziemy kombinować.

Andrzej
Pan Spamu

Jasne, dokładnie to proponowałem w moim poście :) Zobaczyć co będzie w nowym booku i nałożyc lekkie ograniczenia na najbardziej oczywiste rzeczy, typu ograniczenie ilości machin, być może jakieś 0-1 i jeśli nie zmieni się działanie runesmithów i run dispelowych, to zostawić boost w postaci dodatkowych 2 DD.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Zobaczymy. Ja bym nawet full open dopuscil nie gry o zlote kalesony

Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Dopuść krasie bez ograniczeń, przynajmniej realnie poznamy siłę booka zanim jakieś ameby go zwarzywią.
Obrazek

ODPOWIEDZ