09.02.2014 WINTER IS COMING 2400 Warszawa PX cafe(Niedziela)

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Re: 09.02.2014 WINTER IS COMING 2400 Warszawa PX cafe(Niedzi

Post autor: Lazur »

Przyjde pokibicować jakoś popołudniu
Obrazek

Awatar użytkownika
TomashWwl
Chuck Norris

Post autor: TomashWwl »

Dzięki, było grubo i tłoczno ;) Wrona vs 12 drewnianych łuczników Oczka ? nie do przejścia ;p VuCety Mishy? super gość i gra na loozie, bez spiny mimo analnych terrorów. OnG Manferda - Danony mogą dostać? mogą ;) , ale i poduczyłem się tych Dzikusów. Pozdro i do następnego
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu... :roll:

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

Post autor: Solider »

I ja dołączę się do podziękowań... szczególnie dla orga, że mu się chciało, no i dla moich przeciwników (Kotlet, Sławek, Talladil), za fajne i bezstresowe gry. Dobrze było przypomnieć sobie jak przesuwa się plastikowe ludki, do następnego. :)
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".

- Magnus the Pious
Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No, nie inaczej !!!

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

Post autor: mati.pl »

Ja tez dziękuje i wniosek mam jeden. Jak sie na strzelaninę z nożem idzie (czyt bez magii i strzelania) to koniec jest jaki jest ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Talladil
Falubaz

Post autor: Talladil »

Również dziękuję za fajny turniej :) Gratulacje dla topu :) Dobra organizacja oraz bardzo przyjemne paringi :) Dziękuje przeciwnikom za kolejne pouczające lekcje WFB :) Do zobaczenia na kolejnych turniejach :)

PS. dajcie znać gdyby ktoś znalazł miarkę GW, z góry serdeczne dzięki ;)
Obrazek

Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: misha »

dziękówa :) za bitwy, pogaduchy i super atmosferę

dobrze, że mnie żona namówiła na przyjazd bez samochodu to zimny ciechan miodowy dopełniał szczęścia
wynik bez szału
10:10 z Tutajem i Malfojem - szarża 11 kawalerii imperialnej (z lecrotem) przez las do oddzialu szkieli z generalem - 5 ginie z dangerousow, po sypaniu zostal general i 2 wampiry na 1 ranie - ocalilem 1100 ptk, koniec gry

parowanie znowu kazalo nam grac razem, wiec byla opcja, zeby sie zamienic z Groszkiem i Tomkiem, Groszek nie chcial na VC turlać, Tomek chcial Groszka, no ale ostatecznie Tutaj z Malfojem grali z zielonymi a ja z TomkiemWwl i jego Demonami

Wrona wyrwala 2 sygnatury z lighta + banishmen 8 ran (3D6) i 1 rane tylko zaliczyla ogolnie zostalem otoczony i zjedzony, pierwszy raz gralem z tymi nowymi demonami, ostatecznie stół sie wycziscil prawie
2 Ifki z opcją do warpa i skuteczną ucieczką z pod noża były nader ciekawe masakrując mi własne szkielety duzym plackiem

Oczko na 9 stole :) oświetlenie wieczorne i stół śnieżny nie pomagały - ja miałem żółte przezroczyste kostki z białymi kropkami oczko jasno pomarańczowe i zielone z białymi znaczkami, Oczko mało widział ja także :) ale WE wystrzelały mi komplet ludków, niestety
plecy 20, ale bitwa calkiem spoko, ucieczka teleportem z lasu do lasu całym oddziałem krasnoludow z kadrą elfów do którego już się doczłapałem swoimi wampirami i szkielami mnie całkowicie zaskoczył
Dispelując Pitkę na szkielach sprowadziłem na siebie zagładę, Oczko dalej wrzucił Wither z -2T i elfy na bliskim wystrzelały mi 30 paro osobowy oddział szkieletów, tu wszedl wspomniany teleport i mi uciekl, Lorda nie ocaliłem, mimo próby overrunowania za stół, rzuciłem 5 cali zamiast 6 i dostałem z działa krasnoludzkiego przy spalonym 4+ wardzie

psycha ok, Oczko nie jest taki zły, ale dzięki za troskę :D

kilka fotek
Obrazek

Obrazek

Grolshek jeszcze uśmiechnięty z nadzieją na wynik :)
Obrazek

10 minut później Purple Sun przeleciało przez większość hordy Savage Orks i wszystkie Trole :D
Obrazek
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

też dzięki za fajną zabawę :D
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
TomashWwl
Chuck Norris

Post autor: TomashWwl »

misha pisze:
Grolshek jeszcze uśmiechnięty z nadzieją na wynik :)
.
.
.
10 minut później Purple Sun przeleciało przez większość hordy Savage Orks i wszystkie Trole :D
epic, powinien jakiś komiks być czy coś :D i ten komentarz "zdaj se chociaż lookouta" :P
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu... :roll:

Awatar użytkownika
Sill
Falubaz

Post autor: Sill »

dzięki za fajny turniej gratulacje dla topu :)
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Dzięki za bardzo fajny turniej. Okazuje się, ze funową rozpą, też można zajać wysokie miejsce. :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Tutajec wygląda jak klasyczne Nemezis w tej niebieskiej bluzie ; p
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Ależ była zabawa. :P Nawet z tym słońcem na ifce od boku na 30" #-o Z 40 sawadży i 8 trolli napierających jak trzeba zostało 8 sawadży i 0 trolli... A i tak uszarpałem 5pkt. dzięki temu że Tutajec wyskoczył na fajka i zdał prowadzenie armii Malfojowi :twisted:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: misha »

bylem warzywem turnieju czy niespecjalnie? :)

Helion wrzuć wyniki
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Dzięki za super turniej. Musicie częściej robić turnieje w Paradoxie, fajna odskocznia od Narbutta ;)

Zagrałem 3 zabawne i bezstresowe bitwy dziękuje przeciwnikom, no i wygrałem browara więc turniej zaliczam do udanych :)

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

no i witam z poniedziałku, nabawiłem się anginy co prawda ale turniej rewelacja, nawet sam sobie wlepiłem karniaki hehe, co by nie mówić dzięki wszystkim za przybycie i dobrą zabawę, szczególne podziękowania dla:
Tomek Rosłoniak, Elvis, Grosiu, Sławek Drygalski oraz Misha

a oto wyniki wczorajszych popisów, gratulacje dla Przemka, nagroda do odbioru przy najbliższym spotkaniu

Obrazek

sprawdźcie Panowie czy wszystko się zgadza bo wczoraj pod koniec już ledwo przytomny byłem i mogłem coś skopać
Ostatnio zmieniony 10 lut 2014, o 12:00 przez #helion#, łącznie zmieniany 1 raz.
"(...)Imperium raz zaatakowane, zawsze kontratakuje(...)"
Kajus C+, Misja Kleopatra
Obrazek
GALERIA

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Nooo... Władcy Słoneczka tylko punkt nade mną :mrgreen:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

Post autor: mati.pl »

ehehehe, nie jestem ostatni lol :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

Post autor: Solider »

Oj muszę wziąć się za malowanie, dwa punkty więcej z modelarki i wyglądałoby to dużo lepiej. :twisted:
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".

- Magnus the Pious
Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No, nie inaczej !!!

Awatar użytkownika
lwieserce85
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: lwieserce85 »

Tez dodam swoje 3 grosze to tych pochwalnych psalmów:-D Panowie bardzo dziękuje za naukę która odebrałem na tym turnieju. Dostać wpiernicz od lepszych od siebie to nie wstyd a w zasadzie przyjemność:-P Helion zdrowia życzę i dzięki za ciekawy turniej a to ze mogłem ci pomoc w ustawianiu całego bałaganu było dla mnie frajda.. btw blaszki które mi pożyczyłeś są w barze a ja poprosił bym o zwrot zielonego traye'a który pożyczyłem chyba Oczkowi (ale pewności nie mam)
Obrazek

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki

Awatar użytkownika
Kotlet
Wodzirej

Post autor: Kotlet »

Piekne sa te dwa ostatnie zdjecia, przed kulniecia slonca i po, hahaha. Malfoj w jaki blogostan wpadl, sam sie zaczalem smiac grajac obok. :D
Obrazek

ODPOWIEDZ