09.02.2014 WINTER IS COMING 2400 Warszawa PX cafe(Niedziela)
Re: 09.02.2014 WINTER IS COMING 2400 Warszawa PX cafe(Niedzi
Przyjde pokibicować jakoś popołudniu
Dzięki, było grubo i tłoczno Wrona vs 12 drewnianych łuczników Oczka ? nie do przejścia ;p VuCety Mishy? super gość i gra na loozie, bez spiny mimo analnych terrorów. OnG Manferda - Danony mogą dostać? mogą , ale i poduczyłem się tych Dzikusów. Pozdro i do następnego
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
I ja dołączę się do podziękowań... szczególnie dla orga, że mu się chciało, no i dla moich przeciwników (Kotlet, Sławek, Talladil), za fajne i bezstresowe gry. Dobrze było przypomnieć sobie jak przesuwa się plastikowe ludki, do następnego.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Również dziękuję za fajny turniej Gratulacje dla topu Dobra organizacja oraz bardzo przyjemne paringi Dziękuje przeciwnikom za kolejne pouczające lekcje WFB Do zobaczenia na kolejnych turniejach
PS. dajcie znać gdyby ktoś znalazł miarkę GW, z góry serdeczne dzięki
PS. dajcie znać gdyby ktoś znalazł miarkę GW, z góry serdeczne dzięki
Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15
dziękówa za bitwy, pogaduchy i super atmosferę
dobrze, że mnie żona namówiła na przyjazd bez samochodu to zimny ciechan miodowy dopełniał szczęścia
wynik bez szału
10:10 z Tutajem i Malfojem - szarża 11 kawalerii imperialnej (z lecrotem) przez las do oddzialu szkieli z generalem - 5 ginie z dangerousow, po sypaniu zostal general i 2 wampiry na 1 ranie - ocalilem 1100 ptk, koniec gry
parowanie znowu kazalo nam grac razem, wiec byla opcja, zeby sie zamienic z Groszkiem i Tomkiem, Groszek nie chcial na VC turlać, Tomek chcial Groszka, no ale ostatecznie Tutaj z Malfojem grali z zielonymi a ja z TomkiemWwl i jego Demonami
Wrona wyrwala 2 sygnatury z lighta + banishmen 8 ran (3D6) i 1 rane tylko zaliczyla ogolnie zostalem otoczony i zjedzony, pierwszy raz gralem z tymi nowymi demonami, ostatecznie stół sie wycziscil prawie
2 Ifki z opcją do warpa i skuteczną ucieczką z pod noża były nader ciekawe masakrując mi własne szkielety duzym plackiem
Oczko na 9 stole oświetlenie wieczorne i stół śnieżny nie pomagały - ja miałem żółte przezroczyste kostki z białymi kropkami oczko jasno pomarańczowe i zielone z białymi znaczkami, Oczko mało widział ja także ale WE wystrzelały mi komplet ludków, niestety
plecy 20, ale bitwa calkiem spoko, ucieczka teleportem z lasu do lasu całym oddziałem krasnoludow z kadrą elfów do którego już się doczłapałem swoimi wampirami i szkielami mnie całkowicie zaskoczył
Dispelując Pitkę na szkielach sprowadziłem na siebie zagładę, Oczko dalej wrzucił Wither z -2T i elfy na bliskim wystrzelały mi 30 paro osobowy oddział szkieletów, tu wszedl wspomniany teleport i mi uciekl, Lorda nie ocaliłem, mimo próby overrunowania za stół, rzuciłem 5 cali zamiast 6 i dostałem z działa krasnoludzkiego przy spalonym 4+ wardzie
psycha ok, Oczko nie jest taki zły, ale dzięki za troskę
kilka fotek
Grolshek jeszcze uśmiechnięty z nadzieją na wynik
10 minut później Purple Sun przeleciało przez większość hordy Savage Orks i wszystkie Trole
dobrze, że mnie żona namówiła na przyjazd bez samochodu to zimny ciechan miodowy dopełniał szczęścia
wynik bez szału
10:10 z Tutajem i Malfojem - szarża 11 kawalerii imperialnej (z lecrotem) przez las do oddzialu szkieli z generalem - 5 ginie z dangerousow, po sypaniu zostal general i 2 wampiry na 1 ranie - ocalilem 1100 ptk, koniec gry
parowanie znowu kazalo nam grac razem, wiec byla opcja, zeby sie zamienic z Groszkiem i Tomkiem, Groszek nie chcial na VC turlać, Tomek chcial Groszka, no ale ostatecznie Tutaj z Malfojem grali z zielonymi a ja z TomkiemWwl i jego Demonami
Wrona wyrwala 2 sygnatury z lighta + banishmen 8 ran (3D6) i 1 rane tylko zaliczyla ogolnie zostalem otoczony i zjedzony, pierwszy raz gralem z tymi nowymi demonami, ostatecznie stół sie wycziscil prawie
2 Ifki z opcją do warpa i skuteczną ucieczką z pod noża były nader ciekawe masakrując mi własne szkielety duzym plackiem
Oczko na 9 stole oświetlenie wieczorne i stół śnieżny nie pomagały - ja miałem żółte przezroczyste kostki z białymi kropkami oczko jasno pomarańczowe i zielone z białymi znaczkami, Oczko mało widział ja także ale WE wystrzelały mi komplet ludków, niestety
plecy 20, ale bitwa calkiem spoko, ucieczka teleportem z lasu do lasu całym oddziałem krasnoludow z kadrą elfów do którego już się doczłapałem swoimi wampirami i szkielami mnie całkowicie zaskoczył
Dispelując Pitkę na szkielach sprowadziłem na siebie zagładę, Oczko dalej wrzucił Wither z -2T i elfy na bliskim wystrzelały mi 30 paro osobowy oddział szkieletów, tu wszedl wspomniany teleport i mi uciekl, Lorda nie ocaliłem, mimo próby overrunowania za stół, rzuciłem 5 cali zamiast 6 i dostałem z działa krasnoludzkiego przy spalonym 4+ wardzie
psycha ok, Oczko nie jest taki zły, ale dzięki za troskę
kilka fotek
10 minut później Purple Sun przeleciało przez większość hordy Savage Orks i wszystkie Trole
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
epic, powinien jakiś komiks być czy coś i ten komentarz "zdaj se chociaż lookouta"misha pisze:
.
.
.
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
Ależ była zabawa. Nawet z tym słońcem na ifce od boku na 30" Z 40 sawadży i 8 trolli napierających jak trzeba zostało 8 sawadży i 0 trolli... A i tak uszarpałem 5pkt. dzięki temu że Tutajec wyskoczył na fajka i zdał prowadzenie armii Malfojowi
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
bylem warzywem turnieju czy niespecjalnie?
Helion wrzuć wyniki
Helion wrzuć wyniki
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
no i witam z poniedziałku, nabawiłem się anginy co prawda ale turniej rewelacja, nawet sam sobie wlepiłem karniaki hehe, co by nie mówić dzięki wszystkim za przybycie i dobrą zabawę, szczególne podziękowania dla:
Tomek Rosłoniak, Elvis, Grosiu, Sławek Drygalski oraz Misha
a oto wyniki wczorajszych popisów, gratulacje dla Przemka, nagroda do odbioru przy najbliższym spotkaniu
sprawdźcie Panowie czy wszystko się zgadza bo wczoraj pod koniec już ledwo przytomny byłem i mogłem coś skopać
Tomek Rosłoniak, Elvis, Grosiu, Sławek Drygalski oraz Misha
a oto wyniki wczorajszych popisów, gratulacje dla Przemka, nagroda do odbioru przy najbliższym spotkaniu
sprawdźcie Panowie czy wszystko się zgadza bo wczoraj pod koniec już ledwo przytomny byłem i mogłem coś skopać
Ostatnio zmieniony 10 lut 2014, o 12:00 przez #helion#, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj muszę wziąć się za malowanie, dwa punkty więcej z modelarki i wyglądałoby to dużo lepiej.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Tez dodam swoje 3 grosze to tych pochwalnych psalmów:-D Panowie bardzo dziękuje za naukę która odebrałem na tym turnieju. Dostać wpiernicz od lepszych od siebie to nie wstyd a w zasadzie przyjemność:-P Helion zdrowia życzę i dzięki za ciekawy turniej a to ze mogłem ci pomoc w ustawianiu całego bałaganu było dla mnie frajda.. btw blaszki które mi pożyczyłeś są w barze a ja poprosił bym o zwrot zielonego traye'a który pożyczyłem chyba Oczkowi (ale pewności nie mam)
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki