Generalnie podoba mi się opcja śmierci w walce, a więc wszystkie klocki wystawię z vanguardem
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Dla armii ofensywnych górnicy są must have i w sumi na tle kosztu innych regimentów wychodzą całkiem zacnie.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Niestety jestem na wyjeździe i ja np. nie kupie bookaTheo pisze:po co robić podsumowania, skoro dziś już można nabyć booka? ;D
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Masz rację. Wstępnie na 5k nie zmieściłem wszystkich zabawek, które chciałem... ech muszę ciąć rozpę...Theo pisze:ogólnie book nie ułatwia zadania zrobienia dobrej armii
Zdziwilbyś sie jak wielu graczy nie gra demonami. A flee jest tez dobre, mam przynajmniej maga na turę z głowy (albo przy dobrej rozkminie na calą grę).Płaczecie nad of challenge, a większość i tak jest ITP, albo daje flee
Z takim nastawieniem to w ogóle szkoda siadać do stołu. Ale prawdą jest że byle orki mają większą możliwość obrony przed tym świństwem..A na słońce to nie poradzicie.
Pisze, że bez ifek na dwa słoneczka tez byłoby czoko. Masz arty tańszą, lepszą, masz jej czym bronic, masz magię, masz szybkie i pancerne jednostki. Po stracie dział dalej grasz, możesz sie cofnąć, ratować punkty, albo iść do przodu i coś ugrać. Krasie nie mają 1/3 tych możliwości. Poskladasz dwarfy i będzie jak z WoChemGeneralnie Fluffy przesadza - miałem dużo szczęścia i naprawdę chamsko złożoną armię bo wiedziałem że na turnieju będzie dużo dwarfów... 3 działa i Death załatwiły sprawę ..
Naucz mnie odginać slayerami lataczy5 slayersów kosztuje jedyne 60 pkt, a zawsze oddadzą ciosy i dobra to odginaczka na lataczy