ogolnie to mozna brac special hero i armie klimatyczne tylko z booków! ale toleruje kroaka i wurzaaaga itp

p.s. kosa, a Tobie nie za daleko troche z NS do nas? ;D hehe ale jak chcesz ;]
To byłem ja Gobo
koral pisze:bez złosliwosci prosze.. a poza tym podejrzewam, a nawet jestem pewiem, ze znajdzie sie wiecej obroncow lancy i spirytow niz szarz taktycznych... z reszta co was to tak bli, skoro i tak uzywa sie tego sporadycznie? wczesniej pisalem, ze jak bedize glos protestu to usune ten zapis...i nikt nie protestowal...wiec zostaje
to bylem ja Gobo
ja tez ;D ale Gajowego zapraszamy rowniez i do Płocka... we Włocławku narazie chyba nie ma czego szukac? ;]Nijlor pisze:hehe nie zauważyłem, żeby turniej był we Włocławku:)
No Gobo, w takim razie na mnie nie liczcie. Sorki, ale taki "ban" to nic innego jak igranie z regulaminem, żeby było wam wygodniej. Kurde, chłopaki, ale co to ma być? Załóżmy, że organizuję turniej w Łodzi i nie lubię WE, no to daję "bana" na lasek dla Wood Elfów, ponadto nie lubię Wild Ridersów to daję "bana" na zasadę Fast Cavalry, bo mi nieźle bruździ. Zakładając, że gram Imperium na czołgach daję też "bana" na poprawiony w erracie czar "Duch Kuźni" coby mi czołgu nie rozpieprzyło w 1 turę. Przy okazji "zbanuję" sobie ten kawałek Uściśleń Sędziowskich, który mówi, że jest połowa punktów za połowę czołgu, bo to już w o ogóle mi nie pasujekoral pisze:...
do żyrafa - w tym momencie juz przesadzone, jest ban i tyle.. moze Ci sie to tylko nie podobac <jak bedziedziecie używać tej zasady to ja nic o tym nie wiem..>;)