RUM-ors 8 ed Brodacze.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.
ja wiem ja mistrzem krasnoludów nie jestem ale czy nie lepiej dać organy - wtedy w razie trafienia na ciężką kawę coś będziecie mogli zrobić, bo klopa to nie bardzo...
Wszyscy się zachwycają tymi organami a to 170+70pkt z 3 ranami. Bs5 fajnie się prezentuje na papierze ale jak znam życie to będziemy strzelać do furii w skirmiszu na daleki schowanych za oddziałem piesków
ed1.
na bugmans brewery zachwycają się 14 iron drakerami z 2x baner of slowness za 290pkt
mają dość optymistyczne założenie że to 2 dodatkowe strzały.
może warte przetestowania
ed1.
na bugmans brewery zachwycają się 14 iron drakerami z 2x baner of slowness za 290pkt
mają dość optymistyczne założenie że to 2 dodatkowe strzały.
może warte przetestowania
Wbrew pozorom sporo na stołach troli, dużych ghuli, bestii nurgla, chimer itp słodkości. Drzewka też się pewnie pokażą. Ale ja ich raczej widzę w wersji eko za 160pkt .
no i mam dodatkowe pytanie - wyposażenie żyrosa wybieram przed bitwą czy na poziomie tworzenia rozpiski ?
no i mam dodatkowe pytanie - wyposażenie żyrosa wybieram przed bitwą czy na poziomie tworzenia rozpiski ?
Zazwyczaj rozpiskę robisz przed bitwą... czyli przed bitwą jak robisz rozpiskę to wybierasz wyposażeniePysiek pisze:no i mam dodatkowe pytanie - wyposażenie żyrosa wybieram przed bitwą czy na poziomie tworzenia rozpiski ?
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Na turnieju też sprzęt do gyro wybierasz na poziomie rozpiski. Nie możesz jej zmienić po każdej bitwie*.Pysiek pisze:bardziej patrze pod kątem turnieju
*chyba, że zasady turnieju mówią inaczej
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
- Król Goblinów
- Wodzirej
nie mogę , znalazłem inspiracje na żyrosy.
http://asset-7.soup.io/asset/6795/2751_7027.jpeg
game over.
http://asset-7.soup.io/asset/6795/2751_7027.jpeg
game over.
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
A nie można po prostu wziąć jakiegoś Orła, usadzić na nim Kurdupla i dać mu, albo zamontować na tym Orle, jakąś giwerę robiącą za Steam Gun?
Takie inne podejście do Żyrosów. Dużo mnie Steampunkowe, a bardziej zbliżone do natury
Takie inne podejście do Żyrosów. Dużo mnie Steampunkowe, a bardziej zbliżone do natury
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Tylko Misiowi trzeba jakieś śmigło w tył*k wsadzić bo nie wiem jak wytłumaczysz ten Lot w zasadach
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
Dlatego wspomniałem, abyście sobie jakiegoś Orła z zamontowanym Steam Gunem na grzbiecie sprawili. Taki patent jest przynajmniej bardziej osiągalny od próby znalezienia "Alternatywy" dla "Latającego Nautillusa"
Orzeł jako alternatywa dla krasnoludów?
Fail.
To już na bomera lepszy będzie jakiś zeppelin.
Fail.
To już na bomera lepszy będzie jakiś zeppelin.
Wisła Kraków.
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
Można i tak, ale zapewne o model ciężko,nie?
P.S.: Jak nie Orły, to można dać np. Drake'i ze Steam Gunem, bo w końcu w Monstrum Arcanum (czy jak mu tam), Kurduple mają chyba sojusz ze Smokami. Generalnie mnie tam obojętne, co wymyślicie. Ja i tak innymi armiami gram, a tu wam jedynie pomysły podrzucam
P.S.: Jak nie Orły, to można dać np. Drake'i ze Steam Gunem, bo w końcu w Monstrum Arcanum (czy jak mu tam), Kurduple mają chyba sojusz ze Smokami. Generalnie mnie tam obojętne, co wymyślicie. Ja i tak innymi armiami gram, a tu wam jedynie pomysły podrzucam
Ostatnio zmieniony 18 lut 2014, o 07:58 przez Azurix, łącznie zmieniany 1 raz.
SmokiAzurix pisze:Można i tak, ale zapewne o model ciężko,nie?
To nie są elfy!
Więc nie lepiej kupić oryginalny model od GW?
Wisła Kraków.