RUM-ors 8 ed Brodacze.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.
ja wiem ja mistrzem krasnoludów nie jestem ale czy nie lepiej dać organy - wtedy w razie trafienia na ciężką kawę coś będziecie mogli zrobić, bo klopa to nie bardzo...
![Obrazek](http://i.cubeupload.com/B0imir.png)
Wszyscy się zachwycają tymi organami a to 170+70pkt z 3 ranami. Bs5 fajnie się prezentuje na papierze ale jak znam życie to będziemy strzelać do furii w skirmiszu na daleki schowanych za oddziałem piesków ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
ed1.
na bugmans brewery zachwycają się 14 iron drakerami z 2x baner of slowness za 290pkt
mają dość optymistyczne założenie że to 2 dodatkowe strzały.
może warte przetestowania
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
ed1.
na bugmans brewery zachwycają się 14 iron drakerami z 2x baner of slowness za 290pkt
mają dość optymistyczne założenie że to 2 dodatkowe strzały.
może warte przetestowania
Wbrew pozorom sporo na stołach troli, dużych ghuli, bestii nurgla, chimer itp słodkości. Drzewka też się pewnie pokażą. Ale ja ich raczej widzę w wersji eko za 160pkt .
no i mam dodatkowe pytanie - wyposażenie żyrosa wybieram przed bitwą czy na poziomie tworzenia rozpiski ?
no i mam dodatkowe pytanie - wyposażenie żyrosa wybieram przed bitwą czy na poziomie tworzenia rozpiski ?
Zazwyczaj rozpiskę robisz przed bitwą... czyli przed bitwą jak robisz rozpiskę to wybierasz wyposażeniePysiek pisze:no i mam dodatkowe pytanie - wyposażenie żyrosa wybieram przed bitwą czy na poziomie tworzenia rozpiski ?
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Na turnieju też sprzęt do gyro wybierasz na poziomie rozpiski. Nie możesz jej zmienić po każdej bitwie*.Pysiek pisze:bardziej patrze pod kątem turnieju
*chyba, że zasady turnieju mówią inaczej
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
- Król Goblinów
- Wodzirej
nie mogę , znalazłem inspiracje na żyrosy.
http://asset-7.soup.io/asset/6795/2751_7027.jpeg
game over.
http://asset-7.soup.io/asset/6795/2751_7027.jpeg
game over.
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
A nie można po prostu wziąć jakiegoś Orła, usadzić na nim Kurdupla i dać mu, albo zamontować na tym Orle, jakąś giwerę robiącą za Steam Gun? ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Takie inne podejście do Żyrosów. Dużo mnie Steampunkowe, a bardziej zbliżone do natury![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Takie inne podejście do Żyrosów. Dużo mnie Steampunkowe, a bardziej zbliżone do natury
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Tylko Misiowi trzeba jakieś śmigło w tył*k wsadzić bo nie wiem jak wytłumaczysz ten Lot w zasadach ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
Dlatego wspomniałem, abyście sobie jakiegoś Orła z zamontowanym Steam Gunem na grzbiecie sprawili. Taki patent jest przynajmniej bardziej osiągalny od próby znalezienia "Alternatywy" dla "Latającego Nautillusa" ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Orzeł jako alternatywa dla krasnoludów?
Fail.
To już na bomera lepszy będzie jakiś zeppelin.
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Fail.
To już na bomera lepszy będzie jakiś zeppelin.
Wisła Kraków.
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
Można i tak, ale zapewne o model ciężko,nie? ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
P.S.: Jak nie Orły, to można dać np. Drake'i ze Steam Gunem, bo w końcu w Monstrum Arcanum (czy jak mu tam), Kurduple mają chyba sojusz ze Smokami. Generalnie mnie tam obojętne, co wymyślicie. Ja i tak innymi armiami gram, a tu wam jedynie pomysły podrzucam![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
P.S.: Jak nie Orły, to można dać np. Drake'i ze Steam Gunem, bo w końcu w Monstrum Arcanum (czy jak mu tam), Kurduple mają chyba sojusz ze Smokami. Generalnie mnie tam obojętne, co wymyślicie. Ja i tak innymi armiami gram, a tu wam jedynie pomysły podrzucam
Ostatnio zmieniony 18 lut 2014, o 07:58 przez Azurix, łącznie zmieniany 1 raz.
SmokiAzurix pisze:Można i tak, ale zapewne o model ciężko,nie?
P.S.: Jak nie Orły, to można dać np. Drake'i ze Steam Gunem, bo w końcu w Monstrum Arcanum (czy jak mu tam), Kurduple mają chyba sojusz ze Smokami. Generalnie mnie tam obojętne, co wymyślicie. Ja i tak innymi armiami gram, a tu wam jedynie pomysły podrzucam
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
To nie są elfy!
Więc nie lepiej kupić oryginalny model od GW?
Wisła Kraków.