Dżezi stuff z innych stron

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Re: Dżezi stuff z innych stron

Post autor: kangur »

Cudenko :shock:
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
Rothand
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Rothand »

Egipski ptak = tzeetchowa wrona która na tym bazuje.
A tak swoją droga to mierce bazuje na GW i nie ma się tutaj co oszukiwać - dobrze jest mieć alternatywe.

Estalia super - zawsze uwielbiałem konwersje flufowych armi :)

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

Świetne! :shock: :shock:
I tak mniej więcej powinno wyglądać Imperium ,a nie jakieś pończochy :?
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Estalijskie klimaty są świetne. Ja nawet mały regiment kraśków taki mam. Imho za mało wśród grających prób ogarnięcia innego wyglądu jednostek tzn na inne regiony Starego Świata niż standard.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

Stare ale nie przypominam sobie dobrych fotek.
Obrazek

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

dzikki pisze:Estalijskie klimaty są świetne. Ja nawet mały regiment kraśków taki mam. Imho za mało wśród grających prób ogarnięcia innego wyglądu jednostek tzn na inne regiony Starego Świata niż standard.

Bo nie każdy ma pieniądze i czas ( z reguły jedno wyklucza drugie ) na takie zabawy.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Nie zawsze chodzi o kasę i czas. Można powoli doprowadzać do danego stanu. Jedno jest chyba faktem - nie każdemu się chce, nie każdy dostrzega potrzebę czy też nie czuje klimatu. Dlatego dla mnie każda osoba, która pragnie wzbogacić swoją armię w szczególny klimat zasługuje na to, by ją dostrzec.
A przy okazji jedno nie wyklucza drugiego. Mając pieniądze jest nawet łatwiej ;] jakoś tak. A dysponując czasem można oszczędzić robiąc na własną rękę.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

dzikki pisze:... robiąc na własną rękę.
:?: :?: :?: #-o #-o #-o ...

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

No co się czepiasz - skrót myślowy tzn. szukając zamienników, części, kombinując z bitsami, gs-em itd.

Chyba, że chodziło Ci o defakowania na własną rękę - to nie miałem tego na myśli ;] , ale kraj podobno demokratyczny i nie mi czepiać się indywidualnych upodobań.

Awatar użytkownika
ainuin
Chuck Norris

Post autor: ainuin »

Tymczasem u Bohuna

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

pierd... ide wyrzucić pedzle :mrgreen:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Słowo obłędne wyrażające poziom tych prac jest tu naprawdę bardzo, bardzo słabe...

InkubPendragon
Oszukista

Post autor: InkubPendragon »

O ile Conteptor jest świetny, robot mnie ani grzeje, ani ziębi (choć technicznie oczywiście też mega), to Ferrus jest - imho - poza pokazem skilla malarza - kiepski. Wyglada przez te pokazowe bliki jak upackany w sniegu. I jest to tez zdanie sporej czesci osob, wypowiadajacych sie na fejsie pod zdjeciem tej figurki.
http://www.miniwojna.blogspot.com - gry bitewne i malowanie figurek

http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Post autor: Bearded Unclean 'Un »

Czy on w ogóle umie jeszcze zrobić coś bez kreskowania i kropkowania..?
Skill ogromny, ale zaczyna sie to robić co najmniej nudne...
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Jeśli kogoś nudzi oglądanie świetnie pomalowanych figsów, to trza zmienić zainteresowania chyba :wink: . Ja tam mogę oglądać takie figsy bez przerwy, aby tylko napływ nowych nie ustawał...

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

InkubPendragon pisze:O ile Conteptor jest świetny, robot mnie ani grzeje, ani ziębi (choć technicznie oczywiście też mega), to Ferrus jest - imho - poza pokazem skilla malarza - kiepski. Wyglada przez te pokazowe bliki jak upackany w sniegu. I jest to tez zdanie sporej czesci osob, wypowiadajacych sie na fejsie pod zdjeciem tej figurki.
Hmm, mam podobne odczucia. Ferrus wygląda IMO słabo.

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Post autor: Nokimam »

Greg +1. Jeżeli nie podobają Ci sie prace Bohuna skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceutą hehe
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

Jak na prace bohuna patrzę to niedobrze mi się robi na samą myśl ile trzeba się nasiedzieć nad tymi wzorkami...

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Pierwsza z Bohunowych prac jest doskonała, wiem że może ale nie musi się podobać. Dla mnie to top10 z tego co do tej pory widziałem w świecie figurkowym, cudeńko na niebywałym skilu.

Awatar użytkownika
SAB
Warzywo

Post autor: SAB »

Nie leży mi kompletnie kolorystyka tego robota Bohuna. Tak to jak zwykle niszczy system swoim skillem.
Stary śmierdziel all the way.

ODPOWIEDZ