Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Egipski ptak = tzeetchowa wrona która na tym bazuje.
A tak swoją droga to mierce bazuje na GW i nie ma się tutaj co oszukiwać - dobrze jest mieć alternatywe.
Estalia super - zawsze uwielbiałem konwersje flufowych armi
A tak swoją droga to mierce bazuje na GW i nie ma się tutaj co oszukiwać - dobrze jest mieć alternatywe.
Estalia super - zawsze uwielbiałem konwersje flufowych armi
dzikki pisze:Estalijskie klimaty są świetne. Ja nawet mały regiment kraśków taki mam. Imho za mało wśród grających prób ogarnięcia innego wyglądu jednostek tzn na inne regiony Starego Świata niż standard.
Bo nie każdy ma pieniądze i czas ( z reguły jedno wyklucza drugie ) na takie zabawy.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Nie zawsze chodzi o kasę i czas. Można powoli doprowadzać do danego stanu. Jedno jest chyba faktem - nie każdemu się chce, nie każdy dostrzega potrzebę czy też nie czuje klimatu. Dlatego dla mnie każda osoba, która pragnie wzbogacić swoją armię w szczególny klimat zasługuje na to, by ją dostrzec.
A przy okazji jedno nie wyklucza drugiego. Mając pieniądze jest nawet łatwiej ;] jakoś tak. A dysponując czasem można oszczędzić robiąc na własną rękę.
A przy okazji jedno nie wyklucza drugiego. Mając pieniądze jest nawet łatwiej ;] jakoś tak. A dysponując czasem można oszczędzić robiąc na własną rękę.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
...dzikki pisze:... robiąc na własną rękę.
No co się czepiasz - skrót myślowy tzn. szukając zamienników, części, kombinując z bitsami, gs-em itd.
Chyba, że chodziło Ci o defakowania na własną rękę - to nie miałem tego na myśli ;] , ale kraj podobno demokratyczny i nie mi czepiać się indywidualnych upodobań.
Chyba, że chodziło Ci o defakowania na własną rękę - to nie miałem tego na myśli ;] , ale kraj podobno demokratyczny i nie mi czepiać się indywidualnych upodobań.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
pierd... ide wyrzucić pedzle
-
- Oszukista
O ile Conteptor jest świetny, robot mnie ani grzeje, ani ziębi (choć technicznie oczywiście też mega), to Ferrus jest - imho - poza pokazem skilla malarza - kiepski. Wyglada przez te pokazowe bliki jak upackany w sniegu. I jest to tez zdanie sporej czesci osob, wypowiadajacych sie na fejsie pod zdjeciem tej figurki.
http://www.miniwojna.blogspot.com - gry bitewne i malowanie figurek
http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich
http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Czy on w ogóle umie jeszcze zrobić coś bez kreskowania i kropkowania..?
Skill ogromny, ale zaczyna sie to robić co najmniej nudne...
Skill ogromny, ale zaczyna sie to robić co najmniej nudne...
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jeśli kogoś nudzi oglądanie świetnie pomalowanych figsów, to trza zmienić zainteresowania chyba . Ja tam mogę oglądać takie figsy bez przerwy, aby tylko napływ nowych nie ustawał...
Hmm, mam podobne odczucia. Ferrus wygląda IMO słabo.InkubPendragon pisze:O ile Conteptor jest świetny, robot mnie ani grzeje, ani ziębi (choć technicznie oczywiście też mega), to Ferrus jest - imho - poza pokazem skilla malarza - kiepski. Wyglada przez te pokazowe bliki jak upackany w sniegu. I jest to tez zdanie sporej czesci osob, wypowiadajacych sie na fejsie pod zdjeciem tej figurki.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Jak na prace bohuna patrzę to niedobrze mi się robi na samą myśl ile trzeba się nasiedzieć nad tymi wzorkami...