Alternatywne figurki Bretonni
- Duke of Mousillon
- "Nie jestem powergamerem"
Re: Alternatywne figurki Bretonni
Zrobilem sobie dzisiaj Questinga:
Fajny. Daj zdjęcia samego rycka.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Duke of Mousillon
- "Nie jestem powergamerem"
Zbroje sie na nadciagajaca zmiane edycji pewnie zrobia ich uzytecznychLegion pisze:Solidna przeróbka bezużytecznej jednostki
Skąd ta tarcza, wyglądająca jakby zwinął szyld jakiejś gospody?
Tarcza z Lotra chyba. Jak zdjecie samego rycka? Niepomalowany, nie chce mi sie
Co sądzicie o Gralach z Gamezona? Bo wydają się genialni, a w dodatku metalowi. http://vanaheim.pl/pl/gamezone-feudal-k ... s-box.html
To prawda - grale gamzeonu nie pasują wykonaniem do figurek GW. W przeciwieństwie do GW, grale gamezonu to małe dzieła sztuki. Nie wiem jak teraz ale rok temu 6 grali metalowych gamezonu było tańszych od 5(?) szitkastu. Wyglądem dominują nad polem bitwy.
Polecam
Gorr
ps
Trochę współczuję malować. Np. na czaprakach koni są wyhaftowane bitwy... Ja nie mam talentu - szczęście żona ma, więc na nią spadnie ten epicki wysiłek.
Polecam
Gorr
ps
Trochę współczuję malować. Np. na czaprakach koni są wyhaftowane bitwy... Ja nie mam talentu - szczęście żona ma, więc na nią spadnie ten epicki wysiłek.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2014, o 14:15 przez Gorrador, łącznie zmieniany 1 raz.
Gaude Mater Bretonnia
To prawda - grale gamzeonu nie pasują wykonaniem do figurek GW. W przeciwieństwie do GW, grale gamezonu to małe dzieła sztuki. Nie wiem jak teraz ale rok temu 6 grali metalowych gamezonu było tańszych od 5(?) szitkastu. Wyglądem dominują nad polem bitwy.
Polecam
Gorr
ps
Trochę współczuję malować. Np. na czaprakach koni są wychawtowane bitwy... Ja nie mam talentu - szczęście żona ma, więc na nią spadnie ten epicki wysiłek.
Kurcze troszkę mnie zmartwiliście bo liczyłem że fajnie zastapią mi grale z GW, bo te są ciężko dostępne, a ze strony GW już wycofane :/
Gorrador, popraw ortografię w swoim poście. I nie czaprakach, tylko kropierzach. Czaprak to kawał tkaniny wkładany pod siodło jako wymoszczenie i zabezpieczenie grzbietu konia przed otarciami. Ozdobna i częściowo ochronna narzuta na konia w barwach herbowych to kropierz.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
Pardonsik... za dużo reklam ikeiiGniewko pisze:Gorrador, popraw ortografię w swoim poście. I nie czaprakach, tylko kropierzach. Czaprak to kawał tkaniny wkładany pod siodło jako wymoszczenie i zabezpieczenie grzbietu konia przed otarciami. Ozdobna i częściowo ochronna narzuta na konia w barwach herbowych to kropierz.
Gaude Mater Bretonnia