![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Szkoda, że tym samym i mocnym kolorem wyodrębniłeś podstawkę - niepotrzebnie.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Jest to czerwony kolor rozjaśniany ciemną pomarańcząJakvbek pisze:Bardzo fajne zbroje! Mogłbys powiedzieć jaki to kolor?
Taki miałem kaprys... chciałem ich odróżnić od resztydzikki pisze:W sumie mam mieszane uczucia. Z jednej strony jednolita barwa sprawiła, że mniej widoczne są niepotrzebne badziewka na zbroi a z drugiej strony czerwony jest taki ... no nie wiem. Szaty, elementy wyposażenia - to tak, ale zbroja na czerowono - coś jak krasnoludzka wersja piesza blood dragons. Tak czy inaczej - wyszło lepiej niż jest ukazywane standardowo.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Chciałem go pomoalować na próbe by zoabczyc jak mi sleyerowa broda wyjdzie... ale jakao ze nikt jej nie krytykuje to znaczy ze sie niedlugo za zabojco wezmeThorkild pisze:gdybym miał wybrać najfajniejsze figurki krasnoludów to Ungrim na bank byłby w Top 3![]()
fajne malowanie ale sztandar mógłby być lepsiejszy, w sumie najbardziej rzucają się w oczy i wpisuje się w trend nowej edycji
To znaczy ?MomoTheKiller pisze:a mi się bardziej podobają sztandary "płytowe" a nie malowane, fajniejsze są te tarcze z dekoracjami.