[Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE
Re: [Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE
Proponuję następujące ograniczenia dwarfów:
-war machines max 4
- gyrocopter max 3
-war machines max 4
- gyrocopter max 3
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Dymitr pisze:daj spokój tym żyrosom
Mówisz.
Co inni sądzą??
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Nie wiem za bardzo o pegazach myślałem bo podstawka ta sama i też latają. Wiem,że pomysł od biedy ale faktycznie to w żadnej innej armii nie ma czegoś co mogło by robić jako żyros. Jak ktoś coś wykmini lepszego to dajcie znać. Ewentualnie Heretic napisz czy te pegazy mogą być.
A ile z nich chcesz sproxować??
Ja rozmawiałem z Gremlim i mi coś takiego doradził ,a gra przecież kraśkami. Ufam jego obiektywizmowi.
Powinno być ograniczenie 0-3 żyrki. Są one po prostu zbyt dobre jak na swoją cenę, 80pkt za twardy, latający i ziejący model to cholernie mało. Jeśli nie będzie ograniczenia, to każdy weźmie ich ile wlezie.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Nadal mają bardzo fajne maszynki, mocne klocki, mogą mieć hate na całej armii, antymagia też jest dość mocna. Zabrali im co prawda kowadło, ale wzmocnili oddziały.
Nie powiedziałbym, że ograniczenie maszyn do 4 i żyrków do 3/4 to warzywienie armii. Warzywienie to jest to, co etc ar zrobiło z VC.
Nie powiedziałbym, że ograniczenie maszyn do 4 i żyrków do 3/4 to warzywienie armii. Warzywienie to jest to, co etc ar zrobiło z VC.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Andrzej - zagraj, bedziesz mogl krytykwoac.
Gralem dzis z pachołem i bylo 11-9, co pokazuje jak słabe sa nowe DF
gralem na 4 maszynach i 4 żyrkach i to jest wtedy warszywne - 6 zyrkow 3 dziala i 2 organy to minimum zeby armia była turniejow grywalna na cos wiecej niz remis
antymagia jest tragiczna po prostu ;/ jak niszczara nie wejdzie to dramat
Gralem dzis z pachołem i bylo 11-9, co pokazuje jak słabe sa nowe DF

gralem na 4 maszynach i 4 żyrkach i to jest wtedy warszywne - 6 zyrkow 3 dziala i 2 organy to minimum zeby armia była turniejow grywalna na cos wiecej niz remis
antymagia jest tragiczna po prostu ;/ jak niszczara nie wejdzie to dramat
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
No spoko, skoro tak uważacie to ok, macie takie prawo. Heretic spytał się o opinię, tu jest moja:
machiny 0-4 (ewentualnie tylko orunowane)
żyrki 0-3
Według mnie taki zapis nie krzywdzi krasi i jest sprawiedliwy wobec innych armii. I tak za parę tygodni wyjdzie euro comp dla krasi i jestem więcej niż pewien, że ograniczą w nim żyrki.
machiny 0-4 (ewentualnie tylko orunowane)
żyrki 0-3
Według mnie taki zapis nie krzywdzi krasi i jest sprawiedliwy wobec innych armii. I tak za parę tygodni wyjdzie euro comp dla krasi i jestem więcej niż pewien, że ograniczą w nim żyrki.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2014, o 22:03 przez Andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem andrzej ze masz traume dwoch zyrosow schodkujacych Ci armie wampirów ale DF sa amoblina armia - ciecie im jedynej dobrej rzeczy w armii jest okrutne po prostu.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."