[Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: [Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE

Post autor: QQrydza »

Brawo, dobry wybor
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Adam czy mam rozumieć, ze jeżeli się pojawisz to będziesz grał kraskami. Czy wypowiadasz się jakby to powiedzieć in publico bono:):):)
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Opcja druga - 5 marca mam egzamin ;/ ale obiecuje że jak bedzie można odłozyć skaveny (wybor repry :P) i bede mial armie (z miesiac dwa) to przyjade z tymi 6 zyrosami :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

doodalbym to ze maszyna bez run to 1/2 slotu

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Dyskusje uważam za zakończoną. Przynajmniej z mojej strony jako organizatora.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Denis
Falubaz

Post autor: Denis »

Wpadnę o ile ktoś mi pożyczy 4 ogry i 30 gnobków :P
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”

Death Note

Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Fajnie, zapraszamy chłopaków z kawalerii powietrznej, zróbcie nam coś takiego:
http://www.youtube.com/watch?v=yRaPV1b-KOs
Obrazek

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Denis pisze:Wpadnę o ile ktoś mi pożyczy 4 ogry i 30 gnobków :P
Ja potrzebuję 3 demigryfy. Jest ktoś w stanie dopomóc, waluta oczywista, ale ta bardziej oczywista w moim przypadku 8) .
Jak je załatwię przybędę na turniej i będę miał od Felka 4 ogry dla ciebie Denis a gnobków nie wiem czy ma.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Zapiszcie mnie proszę, wpłata niedługo wpłynie :D
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Qba
Chuck Norris

Post autor: Qba »

Zapiszcie mnie i Nina_love. Wpłata jutro.
instagram.com/kuba.michonski

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Poszedł przelew :)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Gremli
Mudżahedin

Post autor: Gremli »

Heretic pisze:Zostaje ograniczenie war machines 0-4.

Ze względu na to, że nowy book wyszedł tydzień temu i wiele osób ma parcie, żeby nowy podręcznik testować, dopuszczam proxy żyrków. Puste podstawki, kartoniki, modele apachów :) będą ściągane ze stołów. Załatwcie sobie np. 4 pegazy ., a te żyrosy które macie pożyczcie koledze ze stołu obok, któremu brakuje jednego lub dwóch. Przynajmniej będzie jednolicie.
HAHAHA
Czekaj bo muszę wyczołgać się spod stołu. Jak rozumiem dopuszczenie proxów jest wyjątkiem od reguły która zawsze była respektowana z niebywałą dokładnością i rzetelnością. Można by nawet pokusić się o epitet "faszystowską". Robert nie rób sobie jaj w kwestii pustych podstawek, i proxów, bo ostatnim razem jakoś nie ściągałeś oddziałów, czy modeli. Masz alergie na krasnoludy?
Ja tu tylko sprzątam.

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Przedpłata poszła :wink:

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

jaki jest limit miejsc?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Jakoś trzeba sobie radzić ze złymi paringami gremli :mrgreen:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Qba
Chuck Norris

Post autor: Qba »

Kasa w drodze.
instagram.com/kuba.michonski

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Gremli pisze:
Heretic pisze:Zostaje ograniczenie war machines 0-4.

Ze względu na to, że nowy book wyszedł tydzień temu i wiele osób ma parcie, żeby nowy podręcznik testować, dopuszczam proxy żyrków. Puste podstawki, kartoniki, modele apachów :) będą ściągane ze stołów. Załatwcie sobie np. 4 pegazy ., a te żyrosy które macie pożyczcie koledze ze stołu obok, któremu brakuje jednego lub dwóch. Przynajmniej będzie jednolicie.
HAHAHA
Czekaj bo muszę wyczołgać się spod stołu. Jak rozumiem dopuszczenie proxów jest wyjątkiem od reguły która zawsze była respektowana z niebywałą dokładnością i rzetelnością. Można by nawet pokusić się o epitet "faszystowską". Robert nie rób sobie jaj w kwestii pustych podstawek, i proxów, bo ostatnim razem jakoś nie ściągałeś oddziałów, czy modeli. Masz alergie na krasnoludy?
Bierz te 3 dziala a nie sie pieklisz :D

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Znajdzie się jeszcze dla mnie miejsce?
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Nie, nie zmiescimy się obaj :mrgreen:

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Nie Gremli, nie mam. Szerszą odpowiedź znajdziesz w Pm-ce.

ODPOWIEDZ