Diablo III
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Diablo III
kto jeszcze nie wie, niech odpala D3 bo gruba zmiana jest do zassania :]
Z tego co widzę, to zmian jest dużoAfro pisze:cos tam zaczelo mi sie zasysac, moze wklei ktos tutaj patchnotes, bo nie chce mi sie szukac

http://us.battle.net/d3/en/blog/1267156 ... -2-25-2014
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Zmian jest bardzo dużo. Czy są pozytywne wyjdzie dopiero po jakimś czasie grania. Na pewno barb w obecnej postaci (zarówno WW jak i HotA) idzie do kosza i trzeba będzie pokombinować nad czymś nowym. Póki co nie mam zamiaru narzekać, że barb stał się niegrywalny. Przynajmniej Blizzard dał mi powód by znowu posiedzieć dłużej przy Diablo 

Lest we forget:

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Całkowicie zmieniony został loot. Kurde, po graniu solo przez godzinę wypadł mi złoty mieczyk, który ma po prawie 500 do zręcznosci i witalności, nie licząc innych rzeczy (np. gniazdo). Sieka obłednie w porównaniu do poprzednio dzierżonej broni...
taaa, i jak pykałem chwilę z kumplem, który dopiero tworzy postać, okazuje się, że granie jest uber łatwe. Szkoda, że nie ma takiego samego suwaka dopasowującego poziom trudności na niższych lvlach, jak na tormencie.
zielony set mojego barba w ciągu właśnie około godziny w połowie zastąpiłem nowymi itemami wycinając moby w pierwszym akcie na najniższym poziomie trudności tormenta...
generalnie wesoło xD
zielony set mojego barba w ciągu właśnie około godziny w połowie zastąpiłem nowymi itemami wycinając moby w pierwszym akcie na najniższym poziomie trudności tormenta...
generalnie wesoło xD
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Długo ten patch się ściąga?:D Bo może będe miał powód żeby znowu zaczać grac;p
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
długo, ale warto 

- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Mogliby tylko zmienić coś w tym BoA, bo obecnie nawet jak komuś z klanu wypadnie fajny item, ale nie jest ze mną w grze, to nie może mi dać ani się wymienić.
EDIT: dzięki patchowi wreszcie nie ma lagów oraz jest o wiele lepsza optymalizacja.
EDIT: dzięki patchowi wreszcie nie ma lagów oraz jest o wiele lepsza optymalizacja.
Lest we forget:

Dokładnie, odczułem znaczną poprawę zarówno jeśli chodzi o szybkość serwerów jak i płynność samej gry - w końcu mogę sobie pograć na high detail i rozdzielczości HD na lapkuZaklinacz Kostek pisze: EDIT: dzięki patchowi wreszcie nie ma lagów oraz jest o wiele lepsza optymalizacja.

Ogólnie - pograłem i w końcu odczuwam przyjemność z gry porównywalną do Diablo 2. Przedmioty ładnie wypadają, po 2h grania wypadły mi jakieś 3 legendy, a przedmioty dostępne w sklepie w końcu trzymają jakiś poziom

ja pewnie kupię bo templariusz mnie bardzo interesuje. W D2 palek był moim ulubieńcem 

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ja już mało gram w cokolwiek, ale D3 mi się podoba i pewnie nabędę dodatek. Mam nadzieję, że utrzyma taki poziom, jak dodatek do D2...
Ze zmian nie podoba mi się zmiana mapy - wprowadzili mapę ogólną i to ona się wyświetla jako domyślna. Jak chcę włączyć mapę lokacji, to muszę każdorazowo przełączać z mapy ogólnej, która nie jest mi do niczego potrzebna. Powinna być opcja wyboru domyślnej mapy... Pozostałe zmiany - imho na plus, chociaż loot mógłby też lecieć dla towarzysza. Obecnie chodzę mnichem z templariuszem, i nic dla templariusza mi nie dropi. A towarzysz jest poprawiony i już jakieś tam obrażenia zadaje, więc dobrze by było,żeby coś dla niego też wypadało. Chyba będę mu musiał coś tam nazbierać barbem
...
Bardzo fajne ogólnie to nowe Diablo, więc trochę na pewno przy nim posiedzę w wolnych chwilach...
Ze zmian nie podoba mi się zmiana mapy - wprowadzili mapę ogólną i to ona się wyświetla jako domyślna. Jak chcę włączyć mapę lokacji, to muszę każdorazowo przełączać z mapy ogólnej, która nie jest mi do niczego potrzebna. Powinna być opcja wyboru domyślnej mapy... Pozostałe zmiany - imho na plus, chociaż loot mógłby też lecieć dla towarzysza. Obecnie chodzę mnichem z templariuszem, i nic dla templariusza mi nie dropi. A towarzysz jest poprawiony i już jakieś tam obrażenia zadaje, więc dobrze by było,żeby coś dla niego też wypadało. Chyba będę mu musiał coś tam nazbierać barbem

Bardzo fajne ogólnie to nowe Diablo, więc trochę na pewno przy nim posiedzę w wolnych chwilach...
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Wciśnij TAB, wyświetla się mapa lokacji.smiejagreg pisze: Ze zmian nie podoba mi się zmiana mapy - wprowadzili mapę ogólną i to ona się wyświetla jako domyślna. Jak chcę włączyć mapę lokacji, to muszę każdorazowo przełączać z mapy ogólnej, która nie jest mi do niczego potrzebna. Powinna być opcja wyboru domyślnej mapy...
A dodatek zamówiony.
Lest we forget:

- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Ja od dłuższego czasu już nie miałem.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurde, nie mogę uruchomić gry. Wywala komunikat: Oczekiwanie na inną instalację lub aktualizacje i nic sie nie dzieje... A widzę, że ludzie są w grze...
U mnie działa prawidłowo...a battlenet nie ściąga czasem aktualizacji do innej gry np Heartstone (o ile maszsmiejagreg pisze:Kurde, nie mogę uruchomić gry. Wywala komunikat: Oczekiwanie na inną instalację lub aktualizacje i nic sie nie dzieje... A widzę, że ludzie są w grze...