Diablo III

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Re: Diablo III

Post autor: Lechu »

kto jeszcze nie wie, niech odpala D3 bo gruba zmiana jest do zassania :]

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Lechu pisze:kto jeszcze nie wie, niech odpala D3 bo gruba zmiana jest do zassania :]
W końcu wprowadzili już ten system loot 2.0 ?

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

cos tam zaczelo mi sie zasysac, moze wklei ktos tutaj patchnotes, bo nie chce mi sie szukac :D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Afro pisze:cos tam zaczelo mi sie zasysac, moze wklei ktos tutaj patchnotes, bo nie chce mi sie szukac :D
Z tego co widzę, to zmian jest dużo :) Oto cała lista:
http://us.battle.net/d3/en/blog/1267156 ... -2-25-2014

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Zmian jest bardzo dużo. Czy są pozytywne wyjdzie dopiero po jakimś czasie grania. Na pewno barb w obecnej postaci (zarówno WW jak i HotA) idzie do kosza i trzeba będzie pokombinować nad czymś nowym. Póki co nie mam zamiaru narzekać, że barb stał się niegrywalny. Przynajmniej Blizzard dał mi powód by znowu posiedzieć dłużej przy Diablo :wink:
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Całkowicie zmieniony został loot. Kurde, po graniu solo przez godzinę wypadł mi złoty mieczyk, który ma po prawie 500 do zręcznosci i witalności, nie licząc innych rzeczy (np. gniazdo). Sieka obłednie w porównaniu do poprzednio dzierżonej broni...

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

taaa, i jak pykałem chwilę z kumplem, który dopiero tworzy postać, okazuje się, że granie jest uber łatwe. Szkoda, że nie ma takiego samego suwaka dopasowującego poziom trudności na niższych lvlach, jak na tormencie.

zielony set mojego barba w ciągu właśnie około godziny w połowie zastąpiłem nowymi itemami wycinając moby w pierwszym akcie na najniższym poziomie trudności tormenta...
generalnie wesoło xD

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Długo ten patch się ściąga?:D Bo może będe miał powód żeby znowu zaczać grac;p
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

długo, ale warto :)

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Mogliby tylko zmienić coś w tym BoA, bo obecnie nawet jak komuś z klanu wypadnie fajny item, ale nie jest ze mną w grze, to nie może mi dać ani się wymienić.

EDIT: dzięki patchowi wreszcie nie ma lagów oraz jest o wiele lepsza optymalizacja.
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Zaklinacz Kostek pisze: EDIT: dzięki patchowi wreszcie nie ma lagów oraz jest o wiele lepsza optymalizacja.
Dokładnie, odczułem znaczną poprawę zarówno jeśli chodzi o szybkość serwerów jak i płynność samej gry - w końcu mogę sobie pograć na high detail i rozdzielczości HD na lapku :)

Ogólnie - pograłem i w końcu odczuwam przyjemność z gry porównywalną do Diablo 2. Przedmioty ładnie wypadają, po 2h grania wypadły mi jakieś 3 legendy, a przedmioty dostępne w sklepie w końcu trzymają jakiś poziom :) Pytanko - kupujecie Reaper of Souls czy dajecie sobie spokój ?:)

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

ja pewnie kupię bo templariusz mnie bardzo interesuje. W D2 palek był moim ulubieńcem :)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Ja już mało gram w cokolwiek, ale D3 mi się podoba i pewnie nabędę dodatek. Mam nadzieję, że utrzyma taki poziom, jak dodatek do D2...
Ze zmian nie podoba mi się zmiana mapy - wprowadzili mapę ogólną i to ona się wyświetla jako domyślna. Jak chcę włączyć mapę lokacji, to muszę każdorazowo przełączać z mapy ogólnej, która nie jest mi do niczego potrzebna. Powinna być opcja wyboru domyślnej mapy... Pozostałe zmiany - imho na plus, chociaż loot mógłby też lecieć dla towarzysza. Obecnie chodzę mnichem z templariuszem, i nic dla templariusza mi nie dropi. A towarzysz jest poprawiony i już jakieś tam obrażenia zadaje, więc dobrze by było,żeby coś dla niego też wypadało. Chyba będę mu musiał coś tam nazbierać barbem :wink: ...
Bardzo fajne ogólnie to nowe Diablo, więc trochę na pewno przy nim posiedzę w wolnych chwilach...

Scisca
Wałkarz

Post autor: Scisca »

Ja planuję kupić D3 na PS4, więc będzie od razu z dodatkiem. Jestem bardzo ciekawy, czy podobnie jak w przypadku D1, także D3 będzie najlepsze w wersji na konsolę.

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

smiejagreg pisze: Ze zmian nie podoba mi się zmiana mapy - wprowadzili mapę ogólną i to ona się wyświetla jako domyślna. Jak chcę włączyć mapę lokacji, to muszę każdorazowo przełączać z mapy ogólnej, która nie jest mi do niczego potrzebna. Powinna być opcja wyboru domyślnej mapy...
Wciśnij TAB, wyświetla się mapa lokacji.

A dodatek zamówiony.
Lest we forget:
Obrazek

Morok

Post autor: Morok »

to prawda że lagi znikły ?

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Ja od dłuższego czasu już nie miałem.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Kurde, nie mogę uruchomić gry. Wywala komunikat: Oczekiwanie na inną instalację lub aktualizacje i nic sie nie dzieje... A widzę, że ludzie są w grze...

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

To jest jakiś problem a auth serwerami, wczoraj było to samo, na bnecie pisali, że nad tym pracują.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

smiejagreg pisze:Kurde, nie mogę uruchomić gry. Wywala komunikat: Oczekiwanie na inną instalację lub aktualizacje i nic sie nie dzieje... A widzę, że ludzie są w grze...
U mnie działa prawidłowo...a battlenet nie ściąga czasem aktualizacji do innej gry np Heartstone (o ile masz :)) ?

ODPOWIEDZ