[Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Re: [Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE

Post autor: Solo »

Dokładnie ja tak to zrozumiałem, a tu okazuje się że nie ma miejsca ! jak mam wygrać Ligę Laika skoro nie da się do niej zagrać ?

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

przeciez to ta niedziela kiedy Goblin jest w PLu i cisniemy w spartacusa, co się stresujesz
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Wszystko poprawie dziś wieczorem. Panowie nie miejcie pretensji. Wszystko jest napisane, ale poprawię bo mogło to być mylące.
Ostatnio zmieniony 27 lut 2014, o 11:34 przez Heretic, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Heretic pisze:Wszystko poprawie dziś wieczorem. Panowie nie miejcie pretensji. Wszystko jest napisane, ale poprawie bo miasto być mylace
pm

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

No tez się właśnie dzisiaj dowiedziałem że nie mam po co przyjeżdżać w niedziele :(
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Oto lista osób, które są zapisane:

1. Robert Brzezina
2. Zaf
3.PanterQ
4. Jankiel
5. Szaitis
6. wa_Wa
7. Kofta
8. Radek Janik
9.DeBelial
10. Marek Bąk
11. Fluffy
12.Gremli
13. Laik
14.Nina Love
15. Qba
16. Grichalk
17. Osa
18. Durin
19. Haggis
20. Bercik
21. Dragomar
22. Butan
23. Eldritch
24. Master
25. Pinka
26.Twister
27. Sas
28. Jaaf
29. Suchy
30. Bombay
31. Denis Seweryn
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Denis
Falubaz

Post autor: Denis »

No na styk się załapałem :)
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”

Death Note

Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Eltharion pisze:No tez się właśnie dzisiaj dowiedziałem że nie mam po co przyjeżdżać w niedziele :(
Tak - tym razem nie masz nawet okazji dołozyć sie do puli, co zwykle jest Twoja motywacja :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Denis pisze:No na styk się załapałem :)

Być może będą jeszcze dwa miejsca, o czym poinformuje was jutro popołudniu.
Proszę jednak nie wysyłać przedpłat na wyrost ponieważ już trzy osoby czekają na te miejsca . Kolejność tych osób jest następująca:

1.Tomasz Miszta
2, Spawn
3. Kopyt

duzypawel
Mudżahedin

Post autor: duzypawel »

Cześć, dlaczego wyleciałem z listy, przecież zgłaszałem udział 3 tygodnie temu i byłem na około 20 pozycji na liście uczestników. Proszę przywrócić mnie na poprzednie miejsce.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Pierwszeństwo osób z przedpłatą
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Od stycznia, de facto na wszystkich turniejach na Śląsku, o kolejności zgłoszeń decyduje przedpłata.

Jest to zawarte w regulaminie, w tym momencie uderzyło to w Ciebie, ogólnie jest to jednak bardzo dobra zasada - pomaga zorganizować budżet organizatorowi.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

duzypawel
Mudżahedin

Post autor: duzypawel »

Rozumiem, ale i tak szkoda bo naprawdę miałem mega ochotę pograć w niedzielę, szczególnie że w sobotę pracuję.

Awatar użytkownika
Denis
Falubaz

Post autor: Denis »

Ponawiam pytanie o moje ogry i gnobki czy jest pewność ze ktoś mi je dowiezie ? Bo autentycznie armia jest u malarza i nie przeskoczę tego :/ żebym nie został na lodzie :)

Pozdrawiam
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”

Death Note

Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Popieram Szpil, przemyśl może losowanie dzień wcześniej =D>
Obrazek

Kofta
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kofta »

Ja też byłbym za

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Denis pisze:Ponawiam pytanie o moje ogry i gnobki czy jest pewność ze ktoś mi je dowiezie ? Bo autentycznie armia jest u malarza i nie przeskoczę tego :/ żebym nie został na lodzie :)

Pozdrawiam
Mnie nie będzie, ale jak przyjedziesz po figsy do Gliwic to ci załatwię. Pisz PW dam ci numer jeśli cię to urządza, oczywiście potem zwrot tez we własnym zakresie.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Mnie jakby co już w Gli nie ma, nie pomogę
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Najpierw narzekasz, że Bartek nie stoi murem za Twoimi przeciętnie dobrymi (jezeli nie gorzej) pomysłami, a potem zamykasz mu drzwi przed nosem na klubowym turnieju - takie ostre braterstwo broni w SSie widze :D

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

-Qc- pisze:Najpierw narzekasz, że Bartek nie stoi murem za Twoimi przeciętnie dobrymi (jezeli nie gorzej) pomysłami, a potem zamykasz mu drzwi przed nosem na klubowym turnieju - takie ostre braterstwo broni w SSie widze :D
??

ma kogos wyrzucic z turnieju?
Qc fajny z Ciebie gosc ale czasem jak cos napiszesz...

ODPOWIEDZ