Mazidła Maćka :D

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Grabz
Kretozord

Re: Mazidła Maćka :D

Post autor: Grabz »

Jaszczury bardzo przyjemne, to nad czym warto jeszcze posiedzieć to metaliki, kopia wymaga jeszcze pracy, płaska, brak ostrości. Generalnie całość na plus, drobne mankamenty, które łatwo możesz usunąć.

howk232
Pseudoklimaciarz

Post autor: howk232 »

Super dzięki za opinie :D
Tylko teraz metali rozjaśnić czy washem potraktować?bo nie wiem naprawdę tak mniej wiecej :D
Z góry dzieki :D

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Malowanie bardzo fajne, o mankamentach było wyżej. mnie zupełnie nie przekonuja podstawki i ten gruby snieg na nich...

howk232
Pseudoklimaciarz

Dzięki za opinie :D
A co do śniegu zrobiony jest rak grubo ponieważ przedzierają się przez mrozne tereny jak na Dark elfy przystalo :D a tak serio to lubię jak jest na podstawce wszystkiego duzo :D ale myślę ze nie wygląda tragicznie :D

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

howk232 pisze: Tylko teraz metali rozjaśnić czy washem potraktować?bo nie wiem naprawdę tak mniej wiecej
Warto i jedno i drugie 8)
Samego washa przy łączeniach, rozjaśnienie po krawędziach. Sam zobaczysz jak wyjdzie, jeśli będziesz zadowolony z efektu to wystarczy, jeśli nie to pomyślimy o dalszych działaniach.

howk232
Pseudoklimaciarz

Witam ostatnio kupilem aerograf i to jest pierwsza figurka ktora pomalowalem dzieki niemu jeszcze brakuje jezdzca ale niedlugo sie pojawi prosze o opinie :)
wiem ze jeszcze musze siodlo rozjasnic :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

tylko drazni mnie to ze tak sie blyszczy mam nadzieje ze to przez lakier bo polozylem go jakies 40 min przed zrobieniem zdjec :)
i tez 1 raz lakierowalem a lakier jest napisany ze matowy

z gory dziekuje i pozdrawiam Maciek :D :D

Awatar użytkownika
Corunn
Chuck Norris

Post autor: Corunn »

Aerograf to jedno - płonąca grzywa wyszła ślicznie, ale sama sierść aż się prosi o pocieniowanie, to samo z siodłem. Wygląda trochę jak konik z karuzeli ;(
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.

howk232
Pseudoklimaciarz

tylko najgorsze jest bo nie wiem jak sie zabrac za cieniowanie czarnego ;p i faktycznie masz racje z konikiem z karuzeli ;p zawsze masz fajne skojarzenia ;p

ODPOWIEDZ