Mazidła Maćka :D
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Mazidła Maćka :D
Jaszczury bardzo przyjemne, to nad czym warto jeszcze posiedzieć to metaliki, kopia wymaga jeszcze pracy, płaska, brak ostrości. Generalnie całość na plus, drobne mankamenty, które łatwo możesz usunąć.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Malowanie bardzo fajne, o mankamentach było wyżej. mnie zupełnie nie przekonuja podstawki i ten gruby snieg na nich...
Warto i jedno i drugiehowk232 pisze: Tylko teraz metali rozjaśnić czy washem potraktować?bo nie wiem naprawdę tak mniej wiecej

Samego washa przy łączeniach, rozjaśnienie po krawędziach. Sam zobaczysz jak wyjdzie, jeśli będziesz zadowolony z efektu to wystarczy, jeśli nie to pomyślimy o dalszych działaniach.
Witam ostatnio kupilem aerograf i to jest pierwsza figurka ktora pomalowalem dzieki niemu jeszcze brakuje jezdzca ale niedlugo sie pojawi prosze o opinie 
wiem ze jeszcze musze siodlo rozjasnic

tylko drazni mnie to ze tak sie blyszczy mam nadzieje ze to przez lakier bo polozylem go jakies 40 min przed zrobieniem zdjec
i tez 1 raz lakierowalem a lakier jest napisany ze matowy
z gory dziekuje i pozdrawiam Maciek

wiem ze jeszcze musze siodlo rozjasnic

tylko drazni mnie to ze tak sie blyszczy mam nadzieje ze to przez lakier bo polozylem go jakies 40 min przed zrobieniem zdjec

i tez 1 raz lakierowalem a lakier jest napisany ze matowy
z gory dziekuje i pozdrawiam Maciek

Aerograf to jedno - płonąca grzywa wyszła ślicznie, ale sama sierść aż się prosi o pocieniowanie, to samo z siodłem. Wygląda trochę jak konik z karuzeli ;(
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.