[Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE
Re: [Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE
Nie Grzesiu. Bartek nie doczytał zasad, dlatego niestety nie zmieścił się w limicie osób. Następnym razem napiszę to bardziej czytelnie, bo wytłuszczone litery to zbyt mało.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Adam nie chce mi się komentować Twoich słów, bo nie chce mi się pisać dłuższych postów. Niestety nie mam na to dziś czasu. Mam nadzieję, że skończysz, bo jak ja Ciebie podsumuję to się może nieprzyjemnie zrobić. Poza tym nie chcę dawać Ci przyjemności z trollowania następnej osoby.Piszesz głupoty.-Qc- pisze:Najpierw narzekasz, że Bartek nie stoi murem za Twoimi przeciętnie dobrymi (jezeli nie gorzej) pomysłami, a potem zamykasz mu drzwi przed nosem na klubowym turnieju - takie ostre braterstwo broni w SSie widze
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Chyba właśnie dałeś mu tą przyjemność...
dla mnie zasady jasne, jak ktoś nie doczytał jego problem...
jak straciłem na poprzednim przedpłate jakoś nie marudziłem
dla mnie zasady jasne, jak ktoś nie doczytał jego problem...
jak straciłem na poprzednim przedpłate jakoś nie marudziłem
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Robert dostał PMkę, bo wole dyskotowac z nim jednym niż z nim w trzech osobach 
A po prawdzie to Laik - mimo "zbanowania" mnie na DMŚ - reagował o wiele lepiej na krytyke niż Robert, szkoda doprawdy, że tak to wygląda

A po prawdzie to Laik - mimo "zbanowania" mnie na DMŚ - reagował o wiele lepiej na krytyke niż Robert, szkoda doprawdy, że tak to wygląda
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Nie uważam się za Boga tak jak zostało to zasugerowane.
Ponieważ z turnieju wypisał się Kofta i Szaitis na ich miejsce wchodzą analogicznie Kopyt i Solo.
Następni w kolejce, jeżeli ktoś jeszcze się wypiszę są:
Eltharion i Duży Paweł.
Wszystkich, którzy jak to zostało opisane się "nie zmieścili" chciałbym poinformować, że ich zgłoszenia są oceniane ze względu na tylko jeden czynnik. Mianowicie kolejności wpłaty i zgłoszenia się. Jeżeli ktoś wypada to osoba z góry lista wchodzi na jej miejsce. Nie ma to żadnego odniesienia do kolesiostwa czy jakiejś mojej wyimaginowanej niechęci do kogokolwiek.
PANOWIE I PANIE!!!
Postanowiłem zrobić paringi na 1-szą bitwę.
Stół 1
-Denis Seweryn
-Wa_Wa
Stół 2
-Pinka
-Qba
Stół 3
-Jankiel
-Butan
Stół 4
-Nina Love
-Durin
Stół 5
-Tomasz Miszta
-PanterQ
Stół 6
-Eldritch
-Suchy
Stół 7
-Zafael
-Bercik
Stół 8
-Twister
-Radek Janik
Stół 9
-Grichalk
-Jaaf
Stół 10
-Dragomar
-Haggis
Stół 11
-Gremli
-Master
Stół 12
- Kopyt
-Fluffy
Stół 13
- Spawn
- Ossa
Stół 14
- Solo
- Laik
Stół 15
- Marek B.
- Sasomir
Stół 16
- DeBelial
- Bombay
Stół 17
- Ja
- Byetak w
Wziąłem Baya specjalnie, żeby mieć czas na sprawy organizatorskie. No i oczywiście z gościnności
Ponieważ z turnieju wypisał się Kofta i Szaitis na ich miejsce wchodzą analogicznie Kopyt i Solo.
Następni w kolejce, jeżeli ktoś jeszcze się wypiszę są:
Eltharion i Duży Paweł.
Wszystkich, którzy jak to zostało opisane się "nie zmieścili" chciałbym poinformować, że ich zgłoszenia są oceniane ze względu na tylko jeden czynnik. Mianowicie kolejności wpłaty i zgłoszenia się. Jeżeli ktoś wypada to osoba z góry lista wchodzi na jej miejsce. Nie ma to żadnego odniesienia do kolesiostwa czy jakiejś mojej wyimaginowanej niechęci do kogokolwiek.
PANOWIE I PANIE!!!
Postanowiłem zrobić paringi na 1-szą bitwę.
Stół 1
-Denis Seweryn
-Wa_Wa
Stół 2
-Pinka
-Qba
Stół 3
-Jankiel
-Butan
Stół 4
-Nina Love
-Durin
Stół 5
-Tomasz Miszta
-PanterQ
Stół 6
-Eldritch
-Suchy
Stół 7
-Zafael
-Bercik
Stół 8
-Twister
-Radek Janik
Stół 9
-Grichalk
-Jaaf
Stół 10
-Dragomar
-Haggis
Stół 11
-Gremli
-Master
Stół 12
- Kopyt
-Fluffy
Stół 13
- Spawn
- Ossa
Stół 14
- Solo
- Laik
Stół 15
- Marek B.
- Sasomir
Stół 16
- DeBelial
- Bombay
Stół 17
- Ja
- Byetak w
Wziąłem Baya specjalnie, żeby mieć czas na sprawy organizatorskie. No i oczywiście z gościnności

Ostatnio zmieniony 1 mar 2014, o 19:57 przez Heretic, łącznie zmieniany 1 raz.
Być może ktoś jeszcze się wypisze.
Dwa tygodnie temu Ty miales szanse zaliczyc dwa tury w weekend. Adam Ci oferowal przejazd do Wawy za free, ode mnie miales na wejsciowke i dwa paczki. Ale jak Ci sie nie chcialo, to masz za swoje.Eltharion pisze:No kurwa to jest nie far-play że solo zaliczy 2 turnieje w weekend a ja żadnego (kij ze ten jutrzejszy tylko przez moje lenistwo)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Trza było mówić, pojechałbym i bez pączków;pJankiel pisze:Dwa tygodnie temu Ty miales szanse zaliczyc dwa tury w weekend. Adam Ci oferowal przejazd do Wawy za free, ode mnie miales na wejsciowke i dwa paczki. Ale jak Ci sie nie chcialo, to masz za swoje.Eltharion pisze:No kurwa to jest nie far-play że solo zaliczy 2 turnieje w weekend a ja żadnego (kij ze ten jutrzejszy tylko przez moje lenistwo)
edit.
Fajnie, że zrobiłeś parowanie Robert:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Eltharion pisze:No kurwa to jest nie far-play że solo zaliczy 2 turnieje w weekend a ja żadnego (kij ze ten jutrzejszy tylko przez moje lenistwo)

Z pozdrowieniami od administracji i moderatury.
Ogarnij swój rozszalały język, bo nie pierwszy raz przeklinasz tam, gdzie to zupełnie zbyteczne, jesteś na cenzurowanym

Jako, że nie brałem za paliwo, to mogłem wybierać kogo wezmęDurin pisze: Trza było mówić, pojechałbym i bez pączków;p

Bartek - weź się ogarnij. Jak mogles dzis nie pojechac do KrK, jak Ci nawet obiecalem ze podwioze Cie na busa a Solo by Cie odwiózł. Nie chcialo Ci sie literalnie TYLKO WSTAC O 7 !!! Jestem Ci wdzieczny ze podrzuciles mnie w piatek, ale masz zbyt duzo pretensji w stosunku do tego co dajesz od siebie ; / pisz PMki czy coś. Skoro taki Kopyt Cie wyprzedza w kolejnosci zgloszenia mimo że zglosiles sie jako 3 post w tym temacie - ale potem musiales ewidentnie olac sprawe - to może wina leży tez po Twojej stronie, a nie tego okrutnego, czychajacego na Twoje wyniki w battle i korzącego się przed Twoja rozpą świata?
Fajnie, że zrobiłes losowanie paringów Robert, a podwójnie fajnie że wziałęś baya na siebie, bardzo dobry ruch
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Fajna sprawa losowanie paringów wcześniej, ale bay brany przez organizatora na siebie to raczej już precedens battla i było by coś nie tak, gdyby ktoś zaczął z tego powodu marudzić jak Eltarion.-Qc- pisze: Fajnie, że zrobiłes losowanie paringów Robert, a podwójnie fajnie że wziałęś baya na siebie, bardzo dobry ruch
Ostatnio zmieniony 1 mar 2014, o 09:16 przez PAWLAK, łącznie zmieniany 2 razy.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
totalnie nie zrozumialem tego co napisales. Jestes pewny, ze chodzilo o precedens?karl1299 pisze:Fajna sprawa to losowanie paringów wcześniej, ale bay brana przez organizatora na siebie to raczej już precedens battla i było by coś nie tak, gdyby ktoś zaczął z tego powodu marudzić jak Eltarion.-Qc- pisze: Fajnie, że zrobiłes losowanie paringów Robert, a podwójnie fajnie że wziałęś baya na siebie, bardzo dobry ruch
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Precedens kolokwialnie, zdarzenie służące za przykład innym. Dawno temu ktoś tak zrobił i robi się do dzisiaj chyba proste, nie nie używałem języka prawniczego bo on jest: cytując
"Za mało epitetów i metafor i język prawniczy- to nie jest piękne, to może być najwyżej ładne."
"Za mało epitetów i metafor i język prawniczy- to nie jest piękne, to może być najwyżej ładne."
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
czyli poprawka: nie użyłem tego w dosłownym znaczeniu, dosłowna jest instrukcja obsługi
-
- Falubaz
Paringi bardzo na plus, żeby było idealnie i nikt nie narzekał -> zamięń paring Bombajowi (są z jednego miasta i klubu myślę ze nagrali sie juz wystarczająco ze sobą). Taka sugestia 

Jak Sergio albo Jankiel już zwracają uwagę, to czas dać sobie samobana na forum zdecydowanie
Miłego turnieju jutro wszystkim 

Ostatnio zmieniony 1 mar 2014, o 12:54 przez QQrydza, łącznie zmieniany 2 razy.