[Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Re: [Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE

Post autor: Heretic »

Nie Grzesiu. Bartek nie doczytał zasad, dlatego niestety nie zmieścił się w limicie osób. Następnym razem napiszę to bardziej czytelnie, bo wytłuszczone litery to zbyt mało.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

-Qc- pisze:Najpierw narzekasz, że Bartek nie stoi murem za Twoimi przeciętnie dobrymi (jezeli nie gorzej) pomysłami, a potem zamykasz mu drzwi przed nosem na klubowym turnieju - takie ostre braterstwo broni w SSie widze :D
Adam nie chce mi się komentować Twoich słów, bo nie chce mi się pisać dłuższych postów. Niestety nie mam na to dziś czasu. Mam nadzieję, że skończysz, bo jak ja Ciebie podsumuję to się może nieprzyjemnie zrobić. Poza tym nie chcę dawać Ci przyjemności z trollowania następnej osoby.Piszesz głupoty.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Chyba właśnie dałeś mu tą przyjemność...

dla mnie zasady jasne, jak ktoś nie doczytał jego problem...
jak straciłem na poprzednim przedpłate jakoś nie marudziłem
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Robert dostał PMkę, bo wole dyskotowac z nim jednym niż z nim w trzech osobach :)

A po prawdzie to Laik - mimo "zbanowania" mnie na DMŚ - reagował o wiele lepiej na krytyke niż Robert, szkoda doprawdy, że tak to wygląda
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Nie uważam się za Boga tak jak zostało to zasugerowane.

Ponieważ z turnieju wypisał się Kofta i Szaitis na ich miejsce wchodzą analogicznie Kopyt i Solo.

Następni w kolejce, jeżeli ktoś jeszcze się wypiszę są:

Eltharion i Duży Paweł.

Wszystkich, którzy jak to zostało opisane się "nie zmieścili" chciałbym poinformować, że ich zgłoszenia są oceniane ze względu na tylko jeden czynnik. Mianowicie kolejności wpłaty i zgłoszenia się. Jeżeli ktoś wypada to osoba z góry lista wchodzi na jej miejsce. Nie ma to żadnego odniesienia do kolesiostwa czy jakiejś mojej wyimaginowanej niechęci do kogokolwiek.

PANOWIE I PANIE!!!

Postanowiłem zrobić paringi na 1-szą bitwę.

Stół 1
-Denis Seweryn
-Wa_Wa

Stół 2
-Pinka
-Qba

Stół 3
-Jankiel
-Butan

Stół 4
-Nina Love
-Durin

Stół 5
-Tomasz Miszta
-PanterQ

Stół 6
-Eldritch
-Suchy

Stół 7
-Zafael
-Bercik

Stół 8
-Twister
-Radek Janik

Stół 9
-Grichalk
-Jaaf

Stół 10
-Dragomar
-Haggis

Stół 11
-Gremli
-Master

Stół 12
- Kopyt
-Fluffy

Stół 13
- Spawn
- Ossa

Stół 14
- Solo
- Laik

Stół 15
- Marek B.
- Sasomir

Stół 16
- DeBelial
- Bombay

Stół 17
- Ja
- Byetak w

Wziąłem Baya specjalnie, żeby mieć czas na sprawy organizatorskie. No i oczywiście z gościnności :)
Ostatnio zmieniony 1 mar 2014, o 19:57 przez Heretic, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

No blabla to jest nie far-play że solo zaliczy 2 turnieje w weekend a ja żadnego (kij ze ten jutrzejszy tylko przez moje lenistwo) :(
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Być może ktoś jeszcze się wypisze.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Eltharion pisze:No kurwa to jest nie far-play że solo zaliczy 2 turnieje w weekend a ja żadnego (kij ze ten jutrzejszy tylko przez moje lenistwo) :(
Dwa tygodnie temu Ty miales szanse zaliczyc dwa tury w weekend. Adam Ci oferowal przejazd do Wawy za free, ode mnie miales na wejsciowke i dwa paczki. Ale jak Ci sie nie chcialo, to masz za swoje.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Jankiel pisze:
Eltharion pisze:No kurwa to jest nie far-play że solo zaliczy 2 turnieje w weekend a ja żadnego (kij ze ten jutrzejszy tylko przez moje lenistwo) :(
Dwa tygodnie temu Ty miales szanse zaliczyc dwa tury w weekend. Adam Ci oferowal przejazd do Wawy za free, ode mnie miales na wejsciowke i dwa paczki. Ale jak Ci sie nie chcialo, to masz za swoje.
Trza było mówić, pojechałbym i bez pączków;p

edit.

Fajnie, że zrobiłeś parowanie Robert:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Obrazek
Z pozdrowieniami od administracji i moderatury.
Ogarnij swój rozszalały język, bo nie pierwszy raz przeklinasz tam, gdzie to zupełnie zbyteczne, jesteś na cenzurowanym :)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Durin pisze: Trza było mówić, pojechałbym i bez pączków;p
Jako, że nie brałem za paliwo, to mogłem wybierać kogo wezmę :D wybacz - sam wiesz dlaczego, dopiero 3 miesiac mi leci... :D

Bartek - weź się ogarnij. Jak mogles dzis nie pojechac do KrK, jak Ci nawet obiecalem ze podwioze Cie na busa a Solo by Cie odwiózł. Nie chcialo Ci sie literalnie TYLKO WSTAC O 7 !!! Jestem Ci wdzieczny ze podrzuciles mnie w piatek, ale masz zbyt duzo pretensji w stosunku do tego co dajesz od siebie ; / pisz PMki czy coś. Skoro taki Kopyt Cie wyprzedza w kolejnosci zgloszenia mimo że zglosiles sie jako 3 post w tym temacie - ale potem musiales ewidentnie olac sprawe - to może wina leży tez po Twojej stronie, a nie tego okrutnego, czychajacego na Twoje wyniki w battle i korzącego się przed Twoja rozpą świata?

Fajnie, że zrobiłes losowanie paringów Robert, a podwójnie fajnie że wziałęś baya na siebie, bardzo dobry ruch
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

-Qc- pisze: Fajnie, że zrobiłes losowanie paringów Robert, a podwójnie fajnie że wziałęś baya na siebie, bardzo dobry ruch
Fajna sprawa losowanie paringów wcześniej, ale bay brany przez organizatora na siebie to raczej już precedens battla i było by coś nie tak, gdyby ktoś zaczął z tego powodu marudzić jak Eltarion.
Ostatnio zmieniony 1 mar 2014, o 09:16 przez PAWLAK, łącznie zmieniany 2 razy.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

karl1299 pisze:
-Qc- pisze: Fajnie, że zrobiłes losowanie paringów Robert, a podwójnie fajnie że wziałęś baya na siebie, bardzo dobry ruch
Fajna sprawa to losowanie paringów wcześniej, ale bay brana przez organizatora na siebie to raczej już precedens battla i było by coś nie tak, gdyby ktoś zaczął z tego powodu marudzić jak Eltarion.
totalnie nie zrozumialem tego co napisales. Jestes pewny, ze chodzilo o precedens?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Qc chwali Heretica, koniec świata.
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Fajnie, dawno nie gralem z Solem :-)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Precedens kolokwialnie, zdarzenie służące za przykład innym. Dawno temu ktoś tak zrobił i robi się do dzisiaj chyba proste, nie nie używałem języka prawniczego bo on jest: cytując
"Za mało epitetów i metafor i język prawniczy- to nie jest piękne, to może być najwyżej ładne."
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Communis opinio - nie ma czegoś takiego jak język prawny czy język prawniczy, są tylko odpowiednie rejestry językowe.
Obrazek

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

czyli poprawka: nie użyłem tego w dosłownym znaczeniu, dosłowna jest instrukcja obsługi

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Paringi bardzo na plus, żeby było idealnie i nikt nie narzekał -> zamięń paring Bombajowi (są z jednego miasta i klubu myślę ze nagrali sie juz wystarczająco ze sobą). Taka sugestia :wink:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Jak Sergio albo Jankiel już zwracają uwagę, to czas dać sobie samobana na forum zdecydowanie :) Miłego turnieju jutro wszystkim :)
Ostatnio zmieniony 1 mar 2014, o 12:54 przez QQrydza, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ