Boje sie tylko o klimat który raczej utracimy

Moderator: Gremlin
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Jak wykupisz sobie Leśne Licho za 25 pkt to wtedy dajeMe_gusta pisze:Hej, może ktoś mi pomoże bo nigdzie nie mogę znaleźć...
Gdzie jest napisane, że Branchka daje +1 dispell/casting dice? Bo przejrzałem ArmyBooka ze 3 razy i jakos tego nie dostrzegłem.
Chyba, że ta zasada mi się przyśniła
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
heh znaczy zasugerowałem się stronką GW że tam jest duży i małe ale w AB jest Tylko GreatTHIEF pisze:Great Eagle? czy może War Eagle? - a to nie to samo ?
Dokładnie - zaraz po łucznikach obowiązkowy model w naszej armii sztuk 2!Jacobs pisze:Jeden obowiązkowo, na większe pkt to nawet 2 się przydają. Dobra odganiaczka, i można go poświęcić bez bólu serca bo kosztuje grosze
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Ja przez długie lata w każdego rpg/fantasy zawsze kurdupel...mały, krępy niewywrotny z dużym młotem w łapie.Ps. śmieszne jest to że mówiłem że nie będę grał elfami a teraz jestem nimi zachwycony
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
chodziło o grę ogramiLuc pisze:"na pałę i do przodu" to powodzenia Ci życzę
zgadzam się ;pLuc pisze:ale magowie śmierdzą
myślę podobnieLuc pisze: łucznik to moja ulubiona profesja
Zapomniałeś dodać, że z imieniem typu "Grunar", żeby łatwo po pijaku było wybełkotaćLuc pisze:Ja przez długie lata w każdego rpg/fantasy zawsze kurdupel...mały, krępy niewywrotny z dużym młotem w łapie.
dobra dobra z kąd miałem wiedziećAzurix pisze:To nie "Szmata", tylko Magiczna Strzała, o pełnej nazwie Hail of Doom Arrow
Rozumiem że to przedmiot?Dydu pisze:Raz na gre odpalasz i masz 3d6 strzał z siłą 4, musisz normalnie trafić za kazdą strzałę ale bez kar za multiple.