Za bzdury się nie wałczy lecz za przeszłość i pochodzenie i z tym wszystkim związane rzeczy - tak przynajmniej mi się wydajeYudokuno pisze:to kolejne bzdurne przepisy kraju, za który mamy niby walczyć :/Fuxiorr pisze:Dlatego zabiera się dzieci z rodzin biednych do rodzin zastępczych które potem za dane dziecko dostają 1000zł zapomoguYudokuno pisze: Jeszcze coś: jeździłam na kolonie jako wychowawca z dzieciakami z domów dziecka. Żadne dziecko nie powinno mieć TAKIEGO życia. Dziecko ma prawo do posiadania rodziców. Obowiązkiem rodziców jest być przy dziecku.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
To ludzie robią sobie kuku wybierając takich ludzi.. popatrz na Węgry.. 1 czy 2 kadencje i jak kraj rozkwita.. spłacili cały dług .. zmieniają głupie ustawy.. dają więcej matom i nakładają podatki na duże firmy/banki czego się w Polsce nie robie..
quote="Barbarossa"]
[/quote]loko pisze:płaceniem podatków. Dużo więcej to daje.
Typowo lewackie.. płace podatki więc jestem wielkim patriotom
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Umieranie bez powodu jest głupie ale lepiej czasem się postawić i o historie itp. bo zawsze można wyjechać do inngo kraju, płacić podatki i stwierdzić : No to teraz tu jest moja ojczyzna... ale zemnie wielki patriota.. a i właśnie obraziłeś wielu polaków którzy oddali życie za ten kraj.. gratulacje wyjedz lepiej do niemiec/rosji
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
EDIT: Najłatwiej wyplemić NARÓD który zapomniał o swojej historii , kulturze, języku i pochodzeniu.. po coś były te wszystkie germanizajce i rusyfikacje nie ?