Kości wyszły bardzo realistyczne, elementy wzmacniające konstrukcje również
Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Noki's Caucasian Studio
Hardcore na dziku, warto podejść ponownie do tematu sztandaru, ta laga strasznie poskręcana i za gruba.
, szybkiego powrotu do sprawności.
Jasne że takNokimam pisze:Drewno bywa grube i krzywe a oras nie patrzy jakie drzewo wyrywa z ziemi, ważne zeby było wytrzymałe
Naturalnie takie tylko marudzenie.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Hardkorowe te śrubki w nodze, trochę jak u Babci mojej ładniejszej połowy. 
Czekam na malowanie tego orka, bo chyba będzie co oglądać.
Czekam na malowanie tego orka, bo chyba będzie co oglądać.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zdecydowanie sztandar kiepści całego figsa. drzewce poskręcane i grube, poprzeczka prosta i cienka - gryzie się to jak cholera. Poza tym imho sam szmata przy takim drzewcu zdecydowanie za kusa. Dla mnie must change...
Patyk wygląda teraz lepiej. Za to poza jeźdźca jest teraz dosyć dziwna.
Movements Trays dla Twojej armii ---> http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=24758
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dzik bardzo fajny, nie leży mi troszkę tylko krata na spodniach, reszta ok
. Ciśnij dalej...
Dzik dobry, ale trochę by może warto było posiedzieć nad ciosami? Bo wyglądają troszkę na niedokończone 
Dałeś kratę nie rozjaśniając wcześniej czerwonegoNokimam pisze:Cisne właśnie samego orka
Czemu spodnie nie pasują? Co nie moze byc ubrany stylowo bo jest orkiem?! Jestes rasistą?!![]()
Haha
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Przez ta kratę spodnie się jakoś tak zlewają ze wszystkim. Są mało czytelne. Kolor gaci dość podobny do kolorystyki dzika i stąd może mój odbiór taki, a nie innyNokimam pisze:Czemu spodnie nie pasują?