No to juz sie moge zgodzic ze sport jest w tym zeby nie doprowadzac do rzutu od ktorego zalezne jest wszystko no ale dzis zwykle szarze palilem na 6"! To raczej nie sa uber wazne rzuty:P
Jakim cudem Kosmo mnie wyprzedzil jak ja mialem 9 punktow a on 0 i wzielismy remis ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
*możesz być wyżej wpisalem jak miałem ułożone ;D - obaj dropowaliście, więc zasłużony remis 0:0 dostaliście
------------EDIT----------------
Kilka słów od organizatora:
*Dzięki wszystkim za przybycie na ten jakże zacny turniej, byśmy w chwale, i blasku światłości mogli świętować jakże znamienity Dzień (wszystkich) Kobiet... posuwając plastikowe ludki. Było przednio.
*Sklepowi VANAHEIM chciałem podziękować za nagrody oraz bony jakie fundował w trakcie trwania tej serii turniejów oraz w imieniu swoim, jak i sklepu pragne zaprosić wszystkich na kolejne, jak zawsze małe punkty z rozsądnymi ograniczeniami.
*Z racji niedopatrzenia, nie przycięliśmy za bardzo Murfangów u OK, i biorę to na siebie.
Co do czytelności rozpisek, to naprawdę tym razem przymknąłem oko, ale następnym razem nie będzie taryfy ulgowej.
*Zgodnie z obietnicą zamieszczam aktualny końcowy ranking Ciupagi! :
Gratuluje wszystkim graczom za udział, a szczególnie zwycięzcy Pawłowi Szczurkowi, który jako jedyny zaliczył wszystkie turnieje!
Trofeum, tak jak pisałem wcześniej zostanie wręczone na następnym turnieju, z racji fizycznych ograniczeń "czasokontinuum", i innych zaburzeń czasoprzestrzeni. Za niedogodności przepraszam!
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za udział, oraz zapraszam na kolejne turnieje z serii Ciupaga Atakuje vol.3
no morny max 4 moglybyb byc skoro de facto demony maja muchy max 4 przy zerowej ilsoci bestii
I generalnie miski najwiekszy problem to magia - 4 kosci na wszystko taki mam program !
Albo zakaz uzywania duzych wersji
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"